2821
2789
عنوان

بیایین درد دل

84 بازدید | 4 پست

مهاجرت خیلی دردناک و سخته مخصوصا وقتی عشقت و خانوادت اینجا باشن💔💔💔💔

متاهل و متعهد به او و چشمان زیبایش🩷یک آن شد این عاشق شدن؛دنیا همان یک لحظه بود❤️درخواست دوستی لطفا ندین مخصوصا اقایون...در زندگی های بعدی هم به دنبال تو میگردم❤️🩹انواع ف.ا.ل احساسی شخصی و کامل اگه خاستین ایدی چنل روبیکام @fal_jado

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه اتفاقا اصلا هم دردناک نیست...من انجام داد راحت....

شما کجا مهاجرت کردی خیلی اتفاقا سخته وقتی عزیزات اینجا باشن

متاهل و متعهد به او و چشمان زیبایش🩷یک آن شد این عاشق شدن؛دنیا همان یک لحظه بود❤️درخواست دوستی لطفا ندین مخصوصا اقایون...در زندگی های بعدی هم به دنبال تو میگردم❤️🩹انواع ف.ا.ل احساسی شخصی و کامل اگه خاستین ایدی چنل روبیکام @fal_jado

نه اتفاقا اصلا هم دردناک نیست...من انجام داد راحت....

رو چه حساب اینو میگین؟عشقتون و خانوادتون ایران هستن؟

بله همینطوره

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792