2777
2789
عنوان

عشق بچگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 25 پست
نه نمیفهمه

خداروشکرررر اهنگای چند نفر از فامیل و گوش دادم گفتم الان فکر میکنن خیلی پیگیرشونم😂

چه دروغ عجیبی بود اینکه گفتند همه چیز میگذرد،اما بعضی چیزها از آدم نمی گذرند.بعضی درد ها نمیروند،فقط آن قدر ساکت می شوند که خیال میکنی درمان شده ای.بعد یک شب،درست وقتی همه چیز آرام است،برمیگردند و چنان گلویت را می فشارند که میفهمی تمام این مدت، درد فقط منتظر فرصتی بوده است تا دوباره خودش را به تو ثابت کند.🙂💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم این روبیکا که وقتی پروفایل کسیو میزنی پایینش یه اهنگ هم میاره ک طرف گذاشته اگه اونو سیو کنیم ی ...

نه نمیفهمه

وطن هایی... و تن هایی... و تنهایی...💔🖤🇮🇷🇮🇷 تا وقتی که خودمون نخواییم ، خدا تقدیر مون رو رقم نمیزنه!

عزیزم این روبیکا که وقتی پروفایل کسیو میزنی پایینش یه اهنگ هم میاره ک طرف گذاشته اگه اونو سیو کنیم ی ...

نه

بعضی عشق ها برای رسیدن صبر را زندگی می کنند و بعضی پایان ها زیباترین آغازند. پایان این فاصله آغاز تمام زندگی ما شد. خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍

دخترا یسوال. یسریا پایین پروفایل روبیکاشون یه آهنگ گذاشتن اگهاونو گوش کنیم یا سیو کنیم متوجه میشن؟؟؟

گوش دادن رو نه. ولی فکر نکنم سیو بشه

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀یا درست میشه یا تموم میشه🙃ولی دیگه کسی رو نمیتونم قدر تو دوست داشته باشم❤️🩹

وای منم دقیقا همینطورم ولی ی فرق داره

مال من نخ میده ها یعنی میفهمم یجورایی اونم داره کرم میریزه

ولی نمیدونم ازم خوشش میاد یا نه استوریای عاشقانه میزاره طوری ک فکر میکنی تو رابطس ولی تنها دختری که فالو داره منم😐

بگشای لب که قند فراوانم آرزوست . 🌞

وای منم دقیقا همینطورم ولی ی فرق داره مال من نخ میده ها یعنی میفهمم یجورایی اونم داره کرم میریزهولی ...

بباز مال تو فالوت داره

مال من فقط جون به لب میکنه😑

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀یا درست میشه یا تموم میشه🙃ولی دیگه کسی رو نمیتونم قدر تو دوست داشته باشم❤️🩹