2821
2789
عنوان

عشق بچگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 25 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم این روبیکا که وقتی پروفایل کسیو میزنی پایینش یه اهنگ هم میاره ک طرف گذاشته اگه اونو سیو کنیم ی ...

نه نمیفهمه

وطن هایی... و تن هایی... و تنهایی...💔🖤🇮🇷🇮🇷 تا وقتی که خودمون نخواییم ، خدا تقدیر مون رو رقم نمیزنه!

عزیزم این روبیکا که وقتی پروفایل کسیو میزنی پایینش یه اهنگ هم میاره ک طرف گذاشته اگه اونو سیو کنیم ی ...

نه

بعد ۱ سال و ۱۰ ماه و ۱۰ روز لانگ دیستنس بالاخره برای همیشه این فاصله شکست... هيچوقت ۸۰۰ کیلومتر دوری مانع عشقم بهت نشد ، مانع صبوری کردن به پات نشد:) و حالا تو اینجایی و این چیزی بود که برای به دست آوردنش چه ها که به سرمون نیومد... چیزی که برای دیگران عادی و بی اهمیت بود برای ما رویا بود و بالاخره شد🤍✨️ خیلیا گفتن نمیشه ، گفتن نمی تونین ولی شد و بالاخره ما تونستیم:) خوشا صبری که پایانش تو باشی💍♡

ن

لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند(آقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم تگ میکنم نی نی یار تعلیق کنه)نی نی یار چهاردهمین اکانتم قبلش اخطار کوچولو بده کوچولوهااا💔🥲

دخترا یسوال. یسریا پایین پروفایل روبیکاشون یه آهنگ گذاشتن اگهاونو گوش کنیم یا سیو کنیم متوجه میشن؟؟؟

گوش دادن رو نه. ولی فکر نکنم سیو بشه

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

وای منم دقیقا همینطورم ولی ی فرق داره

مال من نخ میده ها یعنی میفهمم یجورایی اونم داره کرم میریزه

ولی نمیدونم ازم خوشش میاد یا نه استوریای عاشقانه میزاره طوری ک فکر میکنی تو رابطس ولی تنها دختری که فالو داره منم😐

گریه و چای و غم و دونخ بهمن و بعد بازهم گریه و یک دور دگر مصرع قبل،

وای منم دقیقا همینطورم ولی ی فرق داره مال من نخ میده ها یعنی میفهمم یجورایی اونم داره کرم میریزهولی ...

بباز مال تو فالوت داره

مال من فقط جون به لب میکنه😑

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792