2777
2789
عنوان

نامبوزین

105 بازدید | 8 پست

خانوماا من حدود ۳ هفته هست که کرم دور چشم و لیفتینگ نامبوزین رو دارم استفاده میکنم و تازگیا پوست صورت و دور چشمم احساس سوزش میکنه و حس میکنم پوستم حساس تر شده.حس میکنم پوست زیر چشمم نازکتر شده.کسی همچین تجربه ای داشته؟؟

دیگه ادامه ندم یعنی؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم هر شب استفاده کردین؟ اگر هر شب بوده چون رتینول داره اینجوری شده احتمالا البته رتینولش ملایمه ولی باید سه شب در هفته استفاده کنید اوایلش ک اذیت نشید و فرداش ضد آفتاب دور چشم هم بزنید

عزیزم هر شب استفاده کردین؟ اگر هر شب بوده چون رتینول داره اینجوری شده احتمالا البته رتینولش ملایمه و ...

بله هرشب استفاده کردم

و بعضی مواقع هم روزا

پس ضد آفتاب بزنم درس میشه؟

اخه فروشنده هیچی نگف بهم😢

تو اینترنت هم سرچ کردم نوشته بودن هر شب

داغون کرده پوستمو

پوست دور چشم حساس هست و این محصولات به شدت قوی هستن و لایه برداری انجام میدن ضد آفتاب رو مرتب بزن

متاسفانه ضد افتاب نزدم تو این مدت

مرسی از راهنماییت گلم🌻

بله هرشب استفاده کردم و بعضی مواقع هم روزاپس ضد آفتاب بزنم درس میشه؟اخه فروشنده هیچی نگف بهم😢تو این ...

هفته ی اول سه شب در هفته از هفته ی دوم یک شب در میون بعد کم کم هر شب پوستتون عادت کنه ب کرم ضد آفتابم بله بزنید اوکی میشه ولی الآن پوستتون حساس شده استراحت بدین به پوست بعد دوباره شروع کنید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز