2777
2789
عنوان

کنکور دارم

1021 بازدید | 13 پست

سلام.. خانما من دوازدهمم رشته انسانی

از تیرماه پارسال شروع کردم خوندم یه جاهایی جا زدم واقعا ولی دوباره برگشتم خلاصه همینطور اروم اروم خوندم تا الان

جدیدا حس میکنم دیگه توان ندارم مخصوصا اینکه تاریخ کنکور مشخص نیست و دیروزم گفتن فرهنگیان تغییر میکنه شرایطش. همش میترسم کل زحماتم به هدر بره😭من قرار بوده ۱۷ کنکور بدم ولی الان باید همینطور درس بخونم نمیدونم تا کی

دیگه خسته شدم بنظرتون چکار کنم

حتی امروز به زور ازمون قلمچی دادم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به این فک کن سال بعد این موقع همه چی تمومه اگه ادامه بدی

نهایتش دو سه ماهه چیزی نمونده تا برسی

اخر راهی

اینقد غصه نخور اینقد استرس نده به خودت ارزششو نداره

منم پارسال این موقع حالم مثل تو بود اتقد استرس میکشیدم اخراش مریض شدم نتونستم خوب بخونم

رتبم ۴ هزار منطقه شد میتونست بهتر از این شه ولی شاید استرس نداشتم اینقد فکر و خیال نداشتم رتبه ۳هزار بود

دانشجو🧠

عزیزم نگران نباش... چند روز استراحت کن پر قدرت ادامه بده....

وضعیت امتحانات و تاثیر معدل تون چی شد امتحانات حضوری و نهایی هست؟؟؟

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

تلاشات هیچ وقت بی نتیجه نمیمونه مطمین باش

من پارسال هدفم فرهنگیان بود ولی قبول نشدم چند ماه افسرده شدم

رفتم یه رشته دیگه

الان میگم چه خوب که فرهنگیان نیاوردم اینی که من میخونم نتیجه اش شاید بهتر از فرهنگیان باشه

پس اصلا نگران نباش همه چیز به نفع تو خواهد بود

دانشجو🧠