2777
2789
عنوان

جاری

610 بازدید | 23 پست

دوستان 

شما هم شوهرتون رابطش با جاریتون خوبه؟ 

من شوهرم خیلی هوای جاریم رو داره حتی تو جمع به من چشم ابرو میاد واااز بهش اجترام بزار نکنه کاری کنی ناراحت بشه کلا رو اعصابه 

نسبت به خواهر شوهرام به اون بیشتر احترام میزاره بعضی وقتا حرفای خصوصی منو به اون میزنه جاریم ۱۴ سال عروسه اون خانواده هست ولی شرط نمیشه که شوهزم تو جمع به اون بیشتر از من اهمیت بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من از جاریم خوشش نمیاد باهاشم حرف نمیزنه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

همسر منم خیلی با جاریم خوبه و بهش احترام میداره. برادرشوهرم هم با من اینطوره و همیشه جلوی خانمش از من تعریف میکنه. ولی ما حساس نیستیم

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

شوهر من به خاطر من جواب سلام جاریم و با استخاره میده بعضی وقتا هم یه جوری جواب میده که جواب نمیداد بهتر بود 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

خانواده شوهر منم به جاریم بیییییش از حد احترام میذارن همشون از دم حالا خودشم اینا تحویل نمیگیره ها نمیدونم چه زهر چشمی ازشون گرفته

مهمونی میشه خونه ما جاریمم بودنی شوهرم چایی پخش میکنه هر سرس که از جلوش رد میشه هی بهش چایی تارف میکنه از همه بیشتر 

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

شوهر منم با جاریم خوب نیست سر همین قضیه من باهاش مشکل دارم 

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

سال اول ازدواج کرده بودیم شب عید شوهرم گفت شیرینی بخریم پولم بذاریم برا جاریم عیدی ببریم

یعنی خون جلو چشمامو گرفت گفتم گردنمو بزنی همچین کاری نمیکنم

به چه مناسبت آخههههههه

عیدی واسه جارییییییی

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من