2777
2789
عنوان

🧸💜𝑺𝒐𝒍𝒂𝒄𝒆

295 بازدید | 9 پست

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم می کند

چون مکالماتی را می شنود که شما نمی شنوید!...

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دایره انسانیم انقد کم شده که فقط خودمو دایره موندیم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

خب این خدا آیا مرض داره همون اول اینارو دورمون جمع میکنه که به صلاحمون نیست ؟؟؟؟ خوبه خودشم میدونه بنده اش دل داره 💔

من یسال تموم زار زدم بعد میگن خواسته بهت درس بده چه درسی ؟ مشکل اعصاب پیدا کردم شد درسم 😅

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

@alsoma

اولا که بیوی من چهار روزه اینه و اونی ام که براش نوشتم خودش میدونه کیه

دوما من یه کثافت ام یه روح خبیث و روانی دیگه نزدیکم نشو اگر جونت ام یه روزی وصل بود به دست من سمتم نیا هر چی بود و نبود خراب کردی هیچ آدم عاقلی ام به یه خونه خرابه برنمیگرده

مراقب خودت باش خداحافظ

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞