2777
2789
نه برای من کم نزاشته ولی من اون دوران هنوز بچه بودم خیلی تحت تاثیر این موضوع قرار گرفتم

بازم خدا رو شکر مامانت انقد عاقل بوده که فکر شما باشه

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

نه برای من کم نزاشته ولی من اون دوران هنوز بچه بودم خیلی تحت تاثیر این موضوع قرار گرفتم

هیچم تاثیر نزاره،بشه برات تجربه که تو آینده حواست باشه که با کسی هم مسیر بشی که بی اول و خیانتکار نباشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید استارتر من هر چقدر تاپیک زدم نشد لازم داشتم شرمنده بچه ها مامانم چند سال پیش شاهد خیانت بابام ...

بعدا من کامنت میذارم تو دوران نامزدی جدا شن اگه مشکلی هست یه سری میگن عجیب و غریبم... اینم آخر عاقبت زندگی با فرد خیانتکار...اره عزیزم جنسی بوده تنها راه انتقال همینه

بازم خدا رو شکر مامانت انقد عاقل بوده که فکر شما باشه

آره چون واکسن ها گیر نمیومد بابام می گفت اول بزار خودمون تموم شیم می گفت نه من باید هر سه مرحله واکسن رو سر وقت بزنه

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

هیچم تاثیر نزاره،بشه برات تجربه که تو آینده حواست باشه که با کسی هم مسیر بشی که بی اول و خیانتکار نب ...

بابام برا من خوبه ولی....🙂

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

بعدا من کامنت میذارم تو دوران نامزدی جدا شن اگه مشکلی هست یه سری میگن عجیب و غریبم... اینم آخر عاقبت ...

نه جدا شو اگه خیانت کار باشه بعدا بچه هاتون همراه شما می سوزن

مادر پدرت جفتشون نباید میذاشتن تو با خبر شی و یا بدونی واکسن چی میزنی و دعواشون سر چیه و اصلا دعوا کردن

پس فقط تقصیر پدرت نیست

اصلا مسائل بین پدر مادرت دخالت نکن

گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم ....

بعد مامانت باید خودش انتخاب کنه که بمونه یابره،روی خودت تمرکز کن

نه نرفت الان با هم خوبن و اونا دیگه خیلی یادشون نمیاد البته مامانم تو ذهنش همیشه هست ولی من داغون شدم

نه جدا شو اگه خیانت کار باشه بعدا بچه هاتون همراه شما می سوزن

من گفتم تو دوران نامزدی قبل از داشتن بچه ...آخه یه خانومی داشت میگفت نامزدش خسیسه و خانواده اش رفتارهای خوبی باهاش ندارن منم گفتم خیلی اذیت میشی رهاش کن....

من گفتم تو دوران نامزدی قبل از داشتن بچه ...آخه یه خانومی داشت میگفت نامزدش خسیسه و خانواده اش رفتار ...

بله درست گفتید