2777
2789

ببخشید استارتر من هر چقدر تاپیک زدم نشد لازم داشتم شرمنده

بچه ها مامانم چند سال پیش شاهد خیانت بابام شد بعد از چند ماه به خاطر مشکوک بودن به ز.گیل داشتن مراجعه کرد به دکتر و دکتر برای هر سه تا ما واکسن گارداسیل تجویز کرده بود در سه مرحله (برا من چون از یه حمام مشترک استفاده می کنیم ) بعد اونم چند بار از زبون مامانم شنیدم که به بابام گفت تو منو مریض کردی وسط دعواشون

یعنی خیانت ج.نسی بوده؟ خیلی حس بدی گرفتم 😪

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسم کاربریتو دوس داشتم 🙂

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

توی کار پدر و مادرت دخالت نکن

به منم واکسن زدن یعنی ممکن بود منم مریض شم به منم مربوطه خب

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

ببخشید استارتر من هر چقدر تاپیک زدم نشد لازم داشتم شرمنده بچه ها مامانم چند سال پیش شاهد خیانت بابام ...

بله،ولی تو کار مامان بابات دخالت نکن،اگه برای تو بابای بدی بوده میتونی ازش بدت بیاد

بله،ولی تو کار مامان بابات دخالت نکن،اگه برای تو بابای بدی بوده میتونی ازش بدت بیاد

نه برای من کم نزاشته

ولی من اون دوران هنوز بچه بودم خیلی تحت تاثیر این موضوع قرار گرفتم