2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

فقط با نامزدم.چون خیلی مهربونه هر چی دعوا میکنم اون چیزی نمیگه به من محبت میکنه زیادی حرصم میاد چرا ...

یه مدت تو هم بهش محبت کن

اگه باهاش سرد باشی و الکی دعوا کنی اونم به مرور سرد میشه ها بعدا پشیمون میشی

زن باید محبت کنه و عشقش رو به زبون بیاره

تــ♡ــو تمنــاے ِ مــטּ ُ یــارِ مــטּ ُ جــاטּ ِ منــے
یه مدت تو هم بهش محبت کن اگه باهاش سرد باشی و الکی دعوا کنی اونم به مرور سرد میشه ها بعدا پشیمون می ...

اره بعضی وقتا یه کمی محبتش کم بشه دیوونه میشم میگم اونم کم کم  دوسم نداره.میگه مقصر خودتی الکی دعوا میکنی ارزش هم نداره

اره بعضی وقتا یه کمی محبتش کم بشه دیوونه میشم میگم اونم کم کم  دوسم نداره.میگه مقصر خودتی الکی ...

اره خب راس میگه مردا خیلی سخت به زبون میارن که دوست دارن بیشتر با عملشون نشون میدن سختشونه به زبون بیارن ولی نامزد تو این همه محبت میکنه انتظار داره توهم به اون محبت کنی هیچ وقت کاری نکن که سرد بشه جدای ازاینکه بعدا پشیمون میشی گناه داره اذیتش نکن 

اره خب راس میگه مردا خیلی سخت به زبون میارن که دوست دارن بیشتر با عملشون نشون میدن سختشونه به زبون ب ...

من از محبت زیادش سو استفاده میکنم میدونم کار خوبی نیست. بازم ممنونم که راهنماییم کردی

من از محبت زیادش سو استفاده میکنم میدونم کار خوبی نیست. بازم ممنونم که راهنماییم کردی

خواهش عزیزم انشاالله همیشه کنار هم خوب و خوش باشین

خانم سارینا مراقب رفتارتون با همسرتون باشید. خانم منم همینطوری بود و انقدر من رو سر چیزهای کوچیک و پیش پا افتاده اذیت کرد که منم بهش دلسرد شدم. الان مدام شکایت میکنه که چرا مثل قبل نیستی و منم بهش میگم نمیتونم مثل سابق باشم. خودش همه چیز رو خراب کرد متاسفانه و الان هم دست خودم نیست که مثل سابق دوستش داشته باشم.

آقا هستم 🍁 WLF
خانم سارینا مراقب رفتارتون با همسرتون باشید. خانم منم همینطوری بود و انقدر من رو سر چیزهای کوچیک و پ ...

خیلی ممنونم که گفتین باشه تصمیم گرفتم دیگه الکی دعوا و اذیتش نکنم .فقط یه نصیحت سعی کن مثل سابق همسرت رو دوست داشته باشی اون از درون دلش میشکنه وقتی بدونه بهش مثل قبل توجه نمیکنی خب قبلا اشتباه کرده الان فهمیده تو ببخشش در ضم به قول نامزدم اگه دوست داشتن مرد از ته دل باشه بعدش بفهمه زنش اشتباه کرده میبخشه فقط باید زنش بهش قول بده دیگه الکی اذیت نکنن

خیلی ممنونم که گفتین باشه تصمیم گرفتم دیگه الکی دعوا و اذیتش نکنم .فقط یه نصیحت سعی کن مثل سابق همسر ...

امیدوارم که نامزدتون همیشه همینطور دوستتون داشته باشه ولی اولا معلوم نیست که فهمیده باشه اشتباه کرده (خیلی اوقات برعکسش فکر می کنم). بعدم چندبار بخشیدن و گذشت کردن و ...؟ هر آدمی یک روز خسته میشه، یک نفر سر یک هفته. یکی سر یک ماه. یکی مثل من بعد از 3 سال. شاید یکی هم باشه تا آخر عمر ببخشه و بگذره.

میدونم خیلی از این پست گذشته ولی الان این رو دیدم.

آقا هستم 🍁 WLF