2777
2789

فکر نکنم جالب باشه ها عزیزم

قدت چنده؟

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

قند و شکر مصنوعی رو کامل حذف کن نوشابه چیپس و پفک غذاهای کنسروی انواع شیرینیجات و شکلات هر چیزی که قند مصنوعی داره تو ی ماه فقط با حذف قند سه کیلو کم کردم

جایگزینش هم خرما عسل کشمش و انجیر خشک میتونی بخوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسری که عاشقتونه و مودب و اروم و خیلی خیلی دست و دلبازن حتی ولخرج و لیسانس

یا پسری که عاشقتونه و شیطون و پررو و زبونچرب خانوادتا و دیپلم

دومی انتخاب کردم چون خودم پرجنب وجوشم

نظر شما؟

پسری که عاشقتونه و مودب و اروم و خیلی خیلی دست و دلبازن حتی ولخرج و لیسانسیا پسری که عاشقتونه و شیطو ...

عزیزم زندگی خودته هرجور خودت دوست داری من که شمارو نمیشناسم بین با کدومشون راحت تری اخلاقت جور درمیاد دوسش داری برو با اون و اینکه بنظرم اگه تحصیلات خودت لیسانس هیچوقت با کسی دیپلم داره نرو

عزیزم زندگی خودته هرجور خودت دوست داری من که شمارو نمیشناسم بین با کدومشون راحت تری اخلاقت جور درمیا ...

من ب چشم دیدم طرف دیپلم داره چقدر با شخصیت و شعور حرف زدن داره دیدم بازم یکی مدرس دانشگاهه شعور حرف زدن و شخصبت نداره مگه ب دیپلم د لیسانسع😐😂

من ب چشم دیدم طرف دیپلم داره چقدر با شخصیت و شعور حرف زدن داره دیدم بازم یکی مدرس دانشگاهه شعور حرف ...

مطمئنم خودتون تحصیلات پایینی دارید... زیادی فشارخوردی سعی کن توهم تو زندگیت بیشتر تلاش کنی تا از پیشرفت بقیه اذیت نشی عزیزم.

پسری که عاشقتونه و مودب و اروم و خیلی خیلی دست و دلبازن حتی ولخرج و لیسانسیا پسری که عاشقتونه و شیطو ...

حتما اینطوری برات بهتر بوده که انتخاب کردی عزیزم

اما من بشخصه اعتقاد دارم دانشگاه واقعا روی آدم تاثیر میزاره و خیلی فرق هست بین کسی که دیپلم داره و کسی که دانشگاه رفته حتی اگر رشته خوبی هم نخونده باشه همینکه تو یه محیط آکادمیک باشه و کنار چندین نفر با فرهنگ های مختلف باشه

خیلی باعث میشه آدم پخته تر شه

اینم قبول دارم هرکسی که دانشگاه رفته لزوما آدم باشعور و با شخصیتی نیست اما خب اون آدم اگر دانشگاه نرفته بود خیلی بدتر بود

مطمئنم خودتون تحصیلات پایینی دارید... زیادی فشارخوردی سعی کن توهم تو زندگیت بیشتر تلاش کنی تا از پیش ...

عزیزم من هنوز ترم اوله دانشگاهمه روانشناسی میخونم هنوز جا دارم برای تحصیلاتم تلاش کنم من واقعیتو کوبوندم تو صورتت پس جایی من برای حرص خوردن من نیست🤷♀️

عزیزم من هنوز ترم اوله دانشگاهمه روانشناسی میخونم هنوز جا دارم برای تحصیلاتم تلاش کنم من واقعیتو کوب ...

پس درست حدس زدم هنوز دیپلم محسوب میشی ببینیم تا کجا ادامه میدی و میتونی اوقدر رزومه خوبی جمع کنی که بتونی کار کنی یا نه. چون روانشناسی کارشناسیش که بدون کنکور و ثبت نامیه و عمومی و پیام نورش حتی میتونی در کنار یه رشته دیگ بخونی و نمیتونی کار کنی مگر اینکه ارشد و دکترای بالینی داشته باشی. موفق باشی

پس درست حدس زدم هنوز دیپلم محسوب میشی ببینیم تا کجا ادامه میدی و میتونی اوقدر رزومه خوبی جمع کنی که ...

نیلا جون من ناراحت میشم تورو در جایگاه بحث باخودم ببینم همونطور ک گفتم بعضیا مدرس دانشگاه هم ک باشن شخصیت ندارن توام موفق باشی🙂↕️

2790
2778
2791
2779
2792