2777
2789
ببین فرض بگیر من میخوام با یه نفر اشنا بشم یا ازدواج کنم یا هر چی.... چه فرقی میکنه که من با اون توی ...

خیلی فرق داره. مثل اینه آدم غذا رو سر میز ناهار خوری بخوره بهتره یا تو حمام؟ بعد به همه میخای درخواست بدی با همشون حرف بزنی ببینی کدوم بهت میخوره؟😂 دانشگاه آدما همو میبینن چرت و پرت. خودتم از نیت خودت آگاهی

[QUOTE=413782424]😂😂😐[/QUOT البالوعه کیلویی زیر ۸۰ زیاد بخندی هاری میگیریا

درست حرف بزن عمومیه دارم احترامتو میگیرم

انگار تمام آنچه که دوست داشته ام را از من دزدیده اند وحتی اگر تمام آن را به من بازگردانند کافی نخواهد بود...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی فرق داره. مثل اینه آدم غذا رو سر میز ناهار خوری بخوره بهتره یا تو حمام؟ بعد به همه میخای درخواس ...

مثالت غلطه مگه دانشگاه مکان دختر بازی کانون ازدواجه یا درس خوندن اینجوری هم میشه حرف چه جوابی میشه داد؟ طرف خواستگاری میره نمیشه میره یه جا دیگه خواستگاری بعد تو نیگی به همه درخواست میدی اصلا من نیتم این نبود با این خانم وارد رابطه بشم تباها

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز