2777
2789

بهترین شخص برا دردودل کسی هست که تورو نشناسه پس به ما بگووو

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیا نی نی سایت حرف بزن حرف زدن با غریبه ها خیلی بهتره اصن با هوش مصنوعی حرف بزن از صدتا تراپیست بهتر

هوش مصنوعی رو ازمون گرفتن😅

اگه درخواست میدم برای عمل بینی سوال دارم🥲

کسی با نر های نی نی سایتی کار نداره. شماها انقدر زشت و بدبخت هستید که دست به دامن اینجا شدید. حسن کچ ...

اره من بدبختم که باید با امثال تو هم صحبت بشم کسایی که همه رو قضاوت میکنن انقدر شما داغونین که میگین طرف بدبخته اومده تو نی نی سایت بعد خودتون عضو همیشگی اونین

از لحاظ عاطفی؟یا کلا دوستی چیزی هم نداری؟

نه عاطفی واسم مهم نیست فعلا

دوست دارم ولی نمیتونم باهاشون حرف بزنم،کلا حرف زدن با ادما برام سخته

اگه درخواست میدم برای عمل بینی سوال دارم🥲

😂 خب جای زن هاست دیگه. چرا من نباشم

ببین فرض بگیر من میخوام با یه نفر اشنا بشم یا ازدواج کنم یا هر چی.... چه فرقی میکنه که من با اون توی کافه اشنا بشم تو کلاس زبان اشنا بشم یا دانشگاه؟ یا نی نی سایت؟ هوم فرقش چیه یا اپ های همسریابی. به هر حال اشنا میشیم دیگه فرقی نداره که نیتمم خوبه اصلا بدبختا چرا به این سایت گارد دارین فکر میکنین مثلا من اینجا متجاوزم اونی که تو دانشگاه درخواست میده شوهر اینده؟

کسی با نر های نی نی سایتی کار نداره. شماها انقدر زشت و بدبخت هستید که دست به دامن اینجا شدید. حسن کچ ...

مثلا من این خانم تو کلاس گواهینامه میدیم میگفتم بیا اشنا شیم خوبه اما تو نی نی سایت دیدم بده انقدر وضعتون خرابه

[QUOTE=413782424]😂😂😐[/QUOT البالوعه کیلویی زیر ۸۰ زیاد بخندی هاری میگیریا

درست حرف بزن عمومیه دارم احترامتو میگیرم

انگار تمام آنچه که دوست داشته ام را از من دزدیده اند وحتی اگر تمام آن را به من بازگردانند کافی نخواهد بود...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز