2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط باید تحمل کنی. البته بستگی به اخلاق شوهرتم داره. شوهر من طوری برخورد میکرد که انگار رئیسه. موند ...

اره واقعا دوستی و رفت و امد پنهانی رو اصلا نمیتونستم تحمل کنم 

قبول دارم واسه منم سخته ولی ما چاره ای نداشتیم  من دوستیو قبول نداشتم مادر شوهرمم فقط با این ...

شما باید شرط بزاری اونوقت مادر شوهرت واست شرط میزاشت گلم؟

روز تولدم عروووس میشم👰عاشقتم همسری👫❤😍
ما سه ماه نامزد بودیم.. بنظرم خیلی کم بود. چون توی اون سه ماه هم همش درگیر خرید عروسی بودیم و اصلا ...

اره دیگه سه ماهم خیلی کمه به نظرم یکسال خوبه شیش ماهش به نامزدبازی میگذره بقیه ش کارای عروسی

من الان پنج ماه عقدکردیم وهنوز عروسی نگرفتیم خیلی برام سخته نامزدم تهران کار میکنه وقتی میاد اینجا اگه بریم بیرون دوساعت طول بکشه مامانم هزارتا دعواراه میندازه به خدادیگه خسته شدم انگار نامزدم نیس باغریبه میرم بیرون اگه راه حل دارین به منم بگین

من الان پنج ماه عقدکردیم وهنوز عروسی نگرفتیم خیلی برام سخته نامزدم تهران کار میکنه وقتی میاد اینجا ا ...

عزیزم متاسفانه باید صبر کنیم همه مون 

به مادرت بگو وقتی اینهمه سخت میگیره خب با خانواده همسرت حرف بزنه که زودتر عروسی بگیرن 

سلام غزل جان آخه تو محل زندگی ما ازکمتر ازیکسال نمیشه عروسی گرفت دیگه حالم ازمادرم بهم میخوره

خب شاید الان یه عده بیان بگن راه یادش نده ولی یکمم جلوی مادرت وایسا 

من همون قبل عقد دوران نامزدی به مادرم گفتم من شبام میخوام پیش شوهرم (دقت کن گفتم شوهرم نگفتم نامزدم) بمونم مسافرتم میخوام برم 

مامانم مخالف بود ولی من قاطعانه جلوش وایسادم