2777
2789
اذیت کننده بود؟ من خیلی نگرانم

تقریبا قرار بود یسال باشه یسال ک گذشت گفتیم خونه بسازیم یسال ک گذشت برادر شوهرجوونم فوت شد...

من شبا خونشون نمیموندم ولی تقریبا هرروز باهم بودیم و فقط مسافرتا تنها بودیم 

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لحنت اصلا خوب نیس 

آخه واقعا عذاب کشیدم.یکی نیست به پسرا بگه آخه پسر خوب اگه شرایط زن گرفتن نداری واسه چی زن میگیری چند سال زنتو میذاری خونه باباش عذاب میدی. معلوم نیست دختر باباشه یا زن مردم.

البته اونایی که با هم دوست میشند قضیه فرق میکنه.

ولی کسی که سنتی میره خواستگاری حتما در خودش دیده که زن بگیره. پس عقد طولانی چه معنی میده. 

فبای آلاء ربکما تکذبان
آخه واقعا عذاب کشیدم.یکی نیست به پسرا بگه آخه پسر خوب اگه شرایط زن گرفتن نداری واسه چی زن میگیری چند ...

قبول دارم

واسه منم سخته ولی ما چاره ای نداشتیم 

من دوستیو قبول نداشتم مادر شوهرمم فقط با این شرط که نامزدی طولانی باشه قبول کرد عقد کنیم

قبول دارم واسه منم سخته ولی ما چاره ای نداشتیم  من دوستیو قبول نداشتم مادر شوهرمم فقط با این ...

فقط باید تحمل کنی. البته بستگی به اخلاق شوهرتم داره.

شوهر من طوری برخورد میکرد که انگار رئیسه. مونده بودم حرف بابامو گوش کنم یا حرف شوهرمو.

از یه طرف هم خیلی وابسته شده بودم. شدید. طوری که شبایی که از هم دور بودیم تا صبح کابوس میدیدم. دلتنگی این دوران عذاب آوره.

کار خوبی کردی که عقد کردید.دوستی دوامی نداره.لاقل اینطوری شوهرت متعهده. 

فبای آلاء ربکما تکذبان

فعلا ۶ماه ونیم که عقدیم ...با اینکه خوب بوده تقریبا این دوران اما خسته شدم دوس دارم زودتر برم خونه خودم...خداکنه بتونیم پاییز عروسی بگیریم😀😀

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤
فعلا ۶ماه ونیم که عقدیم ...با اینکه خوب بوده تقریبا این دوران اما خسته شدم دوس دارم زودتر برم خونه خ ...

انشالله زودتر عروسی کنید

ما که یک سال و سه ماه شد اخرش دیگه هسته شده بودم با اینکه خونمون اماده بود جهزیه منم اماده بود