2821
2789
عنوان

فیبرز ابرو

96 بازدید | 9 پست

دیروز انجام دادم با تیغ دستی حالت برام انجام داد یعنی دستگاه نه رنگ خود خود ابروم نچرال فقط داخل ابروم بیرون نزد یکمم دم ابروم و برد بالا ک خیلی شیک شده ولی هم درد میکنه هم اومدم خونه شوهرم زد تو ذوقم گف چیههههه تیرسسسس گفتم بخدا گفتن بعد سه روز میره الا استرس دارم کاش انجام نمیدادم تازه عروسم یه ماهم نیس عروسی کردم نکنه از قیافه بیوفتم😭😭😭😭😭😭😭

چندروز دیگه کلا کمرنگ میشه

هیچگاه مردمانت را دشمن وعناصر دشمن مخوان؛ زیرا دو اصل دارد:یا اینقد ظالم بودی که مردم خودت دشمنت شده اند یا اینقدر ضعیف بودی که دشمنانت مردمت را کنترل می کنند. دردناکترین چیز دنیا این است که انسان حقش را آرزو کند ❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه روزای اول زخم داره تیره اسبعد کم رنگ تر میشه مبارکت🥰نگران نباش

همسرم بهم استرس داد نگام میکنه سرم و میکنک پایین همش حس زشتی دارم دوست دارم این سه روز تموم شه دردم میکنه 😭😭😭😭

همسرم بهم استرس داد نگام میکنه سرم و میکنک پایین همش حس زشتی دارم دوست دارم این سه روز تموم شه دردم ...

دقیقا خواهر من اینطوری بود

البته اون میکرو هستش فک کنم

یادمه برگشت خونه کلی مسخره اش کردم به شوخی 😂

ولی بعد چند روز و اینکه زخمش رفت دیدم خیلی بهش میاد و خوشگل شده

اگه خوشگل بشم ترمیم میرم اگه نه میزارم پاک شه بره

خوشگل میشی نگران نباش

ترمیم هم برو

بلاخره ی هزینه ای کردی کامل انجامش بده تا نتیجه ببینی

این انسان بودن هم خیلی داستان داره،کاش ابری،گلی،درختی،چیزی بودیم🥴🤧

نه همینطوریه برای منم همین بود خوب میشه زخمه واسه همین تیره س روز به روز بهتر میشه

بهم احساس ارامش دادی همه میگن خوبه جز دختر عموم حسود هرکاری میکنم میگه نکن نکن من اصلا رو صورتم دست نبردم اینم گف خیلی نچرال کار میکنم و فلان

بهم احساس ارامش دادی همه میگن خوبه جز دختر عموم حسود هرکاری میکنم میگه نکن نکن من اصلا رو صورتم دست ...

نه گوش نکن هر چیزی باید دوره ش طی شه تو بری ژل هم تزریق کنی اوایلش کلی ورم میکنه

منم اوایل از کاری که برا ابروم کردم پشیمون بودم ولی الان واقعا راضیم