2821
2789
عنوان

دارم دق میکنم

434 بازدید | 19 پست

بچه ها مشکل از منم بود ۲ ساله دنبال فیلم عروسی نرفتم حالا پاکش کردن بدون اینکه خبر بدن و بگن فیلمتان آماده ست به هرکی هم میگم میگه ریکاوری غیر ممکنه برنمیگرده چون بعدش اطلاعات زیاده اومده و پاک شده چیکار کنم؟😭😭

منم عکسای عروسیمو هیچ وقت نگرفتم فیلم عروسیمم خراب شد فقط یه عکس قدی از عروسیم دارم😭😭😂

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب عزیزم چرا اینقدر دیر رفتی ، معمولا بعد از ۶ماه پاک میکنن چون حجمش بالاست

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

خب چ را پیگری نکردی

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

خب عزیزم چرا اینقدر دیر رفتی ، معمولا بعد از ۶ماه پاک میکنن چون حجمش بالاست

آره ولی من بخدا نمیدونستم تا الان فهمیدم که پاک میکنن یعنی دیگه برنمیگرده؟😭😭

خب این ۲ سال کجا بودی پیگیر نبودی ذوق نداشتی

ذوقشو داشتم عقلشو نداشتم میگفتم بعد میگیرم دستشون میمونه پولشم نداشتم برم هارد بخرم یعنی دیگه نمیرسه به دستم؟

آره ولی من بخدا نمیدونستم تا الان فهمیدم که پاک میکنن یعنی دیگه برنمیگرده؟😭😭

متاسفانه فکر نکنم ، بخاطر همین خیلی تاکید میکنن وقتی رو هارد میزننش که مراقب باشید و فلان چون پاک میکنن و دیگه نمیتونی برگردونی...حال غصه نخور کاریه که شده..اگه شرایطشو داری برو آتلیه و دوباره عکس بگیر حداقل عکسشو داری..عروسی هم به حس و حال خوبشه ، همینکه تو دلت زنده باشه خاطرهش خودش دلخوشیه

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم