2777
2789
عنوان

ماشین خریدن !!!

188 بازدید | 19 پست

سلام  بچه ها   ,  من   یه  مقدار   پول   پس انداز   کردم   یه  ماشین   بخرم   ,  یک  ماهه  دادم   به  شوهرم   , حالا  از   نحوه  ماشین  خریدن   واینا   اطلاعاتی  ندارم   ,   هر روز  میگه   پیدا   نکردم   باید    فلان   باشه  بمان   باشه   ,   منم   کم   صبر   بنظرتون  ماشین  خریدن  اینقد طول  میکشه  برا  همه  همینه   یا  شوهرم   داره  منو  میپیچونه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا صفر از نمایندگی نخریدین؟

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

من که خودم رفتم نمایندگی.چک دادم.ماشینو گرفتم.بعد فهمید.

دوستش قیمتشو پرسیده بود ده میلیون کمتر گفته بود چون نمیدونست

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

آخه ماشین دست دوم ممکنه مشکلات دیگه هم داشته باشه.به هر حال مجبوری صبر کنی.ازاین به بعد قبل از انجام کار مشورت کن نه بعدش☺☺☺

یعنی پول دادی شوهرت اونم گذاشته تو جیبش رفته ماشین بخره؟ چه کاریه میذاشتیش تو کارتت هروقت ماشین پیدا ...

دقیقا نظر منم همینه 

منم هر وقت جلو جلو به کسی دادم پشیمون شدم 

الان نهایتش یه مقدار میدم دست طرف که دلش گرم باشه 

یا اینکه تا زمان انجام کار پول نمیدم 

چون خرج میکنه میره

دقیقا نظر منم همینه  منم هر وقت جلو جلو به کسی دادم پشیمون شدم  الان نهایتش یه مقدار مید ...

آخه اصلا باورم نمیشد ادم چند ملیون پول نقدو  بده دست کسی یا اصلا بذاره تو جیب خودش. الان دوره کارته مردم هزار تومنم تو جیبشون نمیذارن

خوب میکنی با ماشین دست دوم شروع کن حتما خودش ماشین داره؟؟؟ چقدر پول بهش دادی؟؟ پول از کجا جمع کرد ...

اره   خودش ماشین  داره   ولی    باهاش  سر کار میره   بیست  تومن  دادم   نه  پول  خودم  بود ,  قراره   پونزده  تومن   بعد  از  پیدا  شدن  ماشین   بعدا  بدم  

آخه اصلا باورم نمیشد ادم چند ملیون پول نقدو  بده دست کسی یا اصلا بذاره تو جیب خودش. الان دوره ک ...

خوب  منم  پول   نقد  که  ندادم  , بیست  میلیون زدم   به  کارتش  خوب  گفتم   تا  ماشین   پیدا  بشه  چکاشو   پاس  کنه   ,حالا  که  هر  روز  میگه  پیدا  نکردم  ,   نمیدونم  والا