2821
2789
عنوان

دختر 18 سال

343 بازدید | 14 پست

من خودم زبان انگلیسی بلدم

درسمم خوبه و هوشش رو دارم اما تنبلم خیلی

دلم میخواد مهارت داشته باشم و چیزای زیادی یاد بگیرم اما نمیدونم چطور شروع کنم

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

اولش نوشته نشد

میخواستم بنویسم نصیحتتون چیه

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه زبان سوم یاد بگیر

چه زبانی مثلا؟ که به درد هم بخوره

باید اول ببینی به چی علاقه داری

خیلی خوبه که هم درس میخونی هم زبان

به هیچ عنوان کنارشون نذار

ورزش کن، یه هنری که دوس داری و برای ایندت خوب باشه یاد بگیر🥰

خیلی برای روحیه خوبه باعث میشه دراز مدت از درس خوندن خسته نشی

موفق باشی🌹

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

و اینکه به هیییچ عنوان دنبال دوست پسر و رابطه های مخرب نشو وقتت رو فعلا بذار برای پیشرفت خودت

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
باید اول ببینی به چی علاقه داریخیلی خوبه که هم درس میخونی هم زبانبه هیچ عنوان کنارشون نذارورزش کن، ی ...

خودم ساز زدن رو دوست دارم

خیلی ممنوننن🤍 بله درسته

و اینکه به هیییچ عنوان دنبال دوست پسر و رابطه های مخرب نشو وقتت رو فعلا بذار برای پیشرفت خودت

اتفاقا آدمی نیستم که زیاد دلم بخواد وقتم رو صرف اینجور چیزا کنم

فقط با یه نفر بودم که اونم تموم شد😂

یه زبان سوم یاد بگیر

چه زبانی مثلا؟ که به درد بخوره

خودم ساز زدن رو دوست دارم خیلی ممنوننن🤍 بله درسته

خیلی عالیه😍🌹

موفق باشییییی💖

چه باحال من برعکسم هوش خوبی ندارم وگرنه تموم مهارتارو یاد میگرفتم

مخصوصا زبون هارو

اگه انگلیسیت سطح b2 با بالاست، یه زبون دیگه رو به انگلیسی یاد بگیر هم انگلیسی یادت نمیره هم یه زبون دیگه یاد میگیری

اگه گوشی حواستو پرت میکنه باید کنار بذاریش یمدت، بستگی داره منظورت از تنبلی چیه شاید بدنت ضعیفه و یا کم خونی

The most unpopular girl in the world⭐️واسم دعا کنید تو کارام خیلی موفق باشم و آیندهای که میخوام رو داشته باشم🎨🌟🌃🌙🗽🌉🏆🎰🥇🪩🎻💵🏹🔑🪪🪞🎆✨️🔮🪽🧜🏼♀️🎄🎖🎬🕯👠✈️✉️🎭🕛

خیلی عالیه😍🌹موفق باشییییی💖

ممنونمم

چه باحال من برعکسم هوش خوبی ندارم وگرنه تموم مهارتارو یاد میگرفتممخصوصا زبون هارواگه انگلیسیت سطح b2 ...

آخه به هوش ربطی نداره، بیشتر به پشتکار برمیگرده

مثلا من الان اصلاااا پشتکار ندارم و سمت هرکاری میرم بعد یه مدت دل زده میشم ازش و رهاش میکنم

یا اینکه انقدر انرژی منفی میدم که دیگه تمومه

آخه به هوش ربطی نداره، بیشتر به پشتکار برمیگرده مثلا من الان اصلاااا پشتکار ندارم و سمت هرکاری میرم ...

اتفاقا اگه پشتکار داشته باشی کلی هوششو نداشته باشی فقط وقت تلف کردنه

کیفیت هرکاری که میکنی به هوشت خیلی ربط داره

The most unpopular girl in the world⭐️واسم دعا کنید تو کارام خیلی موفق باشم و آیندهای که میخوام رو داشته باشم🎨🌟🌃🌙🗽🌉🏆🎰🥇🪩🎻💵🏹🔑🪪🪞🎆✨️🔮🪽🧜🏼♀️🎄🎖🎬🕯👠✈️✉️🎭🕛