2777
2789
عنوان

همسایه بی.......

258 بازدید | 16 پست

سلام ببخشید شما با یه همسایه ای که هیچی از فرهنگ آپارتمان نشینی نمیدونه چه برخوردی میکنیین هر شب مهمون دارن خودش دو تا بچه داره ۳.۴ تا هم  بچه برا مهموناش  به هم میفتن اینجا میشه پیست دو میدانی و زمین  کشتی  چند بارم بهشون گفتم اما نرود میخ آهنین در سنگ

پسرم شبا ۱۰ میخوابه امشب انقدر صدا میکنن بد خواب شده نمیتونه بخوابه

آری آغاز دوست داشتن است،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای وای مثل همسایه پایینی ما 

دقیقا همینطورن

سه ساله هیچی نگفتم داریم‌میریم ازینجا

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

سکوت  

داریم زندگی میکنیم کنار هم کاری از دستمون برنمیاد بخوایم گیر بدیم بهم دگ نمیشه زندگی کرد

میسازیم بجاش ی روز واسه منم مهمون میاد زیاد سر و صدا میشه گوش شیطون کر کسیم ب ما چیزی نمیگه !

با همسايه اي كه دختر ١٨ساله داره ساعت٢شب يادش ميفته آهنگ با صداي بلند گوش بده بايد چيكار كرد؟

معذرت ميخوام معذرت ميخوام انقدري كه به اينا تذكر داديم به خر تذكر داده بوديم ترك عادت ميكرد 

من دخترم اصلا به در دست نمیزنه ما دیشب بیرون بودیم مثل اینکه چند بار درو محکم بستن با اینکه طبقه اول هستن طبقه ۴ فهمیدن بهشون تذکر دادن گفته ما نبودیم بالایی بوده یعنی ما🤤🤤🤤🤤🤤

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

فقط خدا رو شکر داریم میریم

یعنی اینا ۳ تا بچه دارن تا صبح بیدارن مدام مهمون دارن مدام صداشون میاد من نمیدونم کی میخابن اینا🤤

من دخترم اصلا به در دست نمیزنه ما دیشب بیرون بودیم مثل اینکه چند بار درو محکم بستن با اینکه طبقه اول ...

اینکه دگ برا ما عادی شده

ینی یجوری در و محکم میکوبونن کل پنج طبقه میلرزه ....