2777
2789

بالاخره منم میتونم بگم خانوم دکتر شدم😂🕺البه دانشجو پزشکی ولی شما دکتر صدا کنین ذوقی شممم🤌🏻💞*عادت کنین. غصه هراتفاق بد رو یه دفعه بخورین نه یک عمر🌱*‏پشت تموم موفقیت‌های آدمای این دنیا قطعا یکی بوده؛حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه! اتفاقا برعکس. یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کُشته و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده که اون برای گرفتن بزرگ‌ترین انتقام دنیا یعنی "موفقیت" شبانه روز تلاش کرده...❤️✨️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خستگیاتو در میبره

اگه توی مفاصل یا عضلاتت احساس گرفتگی یا سنگینی داره همشو باز میکنه

بعده ورزش احساس میکنی یه پرنده ی سبکی و انرژی داری

انعطاف بدنت رو درست میکنه

استرس رو کم میکنه بخاطر تمرینات تنفسی و مدیتیشنه اخرش

عزیزم یوگا ترکیب ذهن و بدنه هر دو درگیر میشن و برخلاف تصور خیلی سخته من عاشقشم

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید/تو یکی نه ای هزاری/تو چراغ خود برافروز/که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

روی انعطاف خیلی تمرکز میکنه اولاش شاید حرکات سخت و سنگین باشه تا بدن عادت کنه به حرکات بهتر بشه

حرکاتشم پرجنب و جوش نیس

نشسته اس روی مت

درد و خستگی هم داره ولی حس خوبی داره

ولی برای خود من بدنسازی از یوگا آسونتره البته کلاس به کلاس فرق داره

آرامشم همه چیزمه 💖

من فعلا حرکت کلاغ رو میتونم بزنم

آرزوم اینه هند استند بزنم خیلی سخته و زمانبر

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید/تو یکی نه ای هزاری/تو چراغ خود برافروز/که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

روی انعطاف خیلی تمرکز میکنه اولاش شاید حرکات سخت و سنگین باشه تا بدن عادت کنه به حرکات بهتر بشه حرکا ...

بدنسازی فقط خودتی خودت یه هدفونم میزاری روی گوشت وفارغ ازدنیامن خیای بدنسازی دوست دارم بعدش پره انرژیم

یوگا خیلی خوبه ،جنب و جوش نداره تو خونه ۱ متر جا فقط لازم داره واقعا آرومت میکنه. اگر حس باشگاه رفتن نداری آننلاین تو خونه ورزش کن من برای ورزشهای پیلاتس و یوگا اصلا باشگاه نمیرم تو خونه آرامش بیشتری داره اپلیکیشن های ورزشی هم زیاد شده همه نوع ورزش داره من با اپلیکیشن انرجیم ورزش میکنم.

راحتم از بازار دانلود میشه