2789
عنوان

کنکور

168 بازدید | 10 پست

سلام من کنکوریم و اصلاااا الان نمیدونم باید چیکار کنم نهایی بخونم یا کنکور هر روزی یه چیزی میگن شب میخوابن صبح بیدار میشن یه بار میگن نهایی هست یه بار میگن نیست نظر شما چیه من باید الان چیکار کنم

من جای شما بودم فعلا تمرکزمو میذاشتم رو اختصاصیای دوازدهم یازدهم

هم نهایی هم تست

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی مگه از اول هر دو رو با هم نمیبردی جلو

هر دو تا رو بخون ولی چون به نهایی نزدیک تریم بیشتر تایمت تشریحی هر کسی که تراز نهایی بالایی داشته تراز کنکورش هم حداقل ۸۵۰۰ بوده نمیشه جداش کنی .... هر دوتاش هم برگزاره ولی با تعویق استانی که میگن دروغه برای اینکه ویو بگیرن

درود. به نظر من، باتوجه به سوپرایز های سنجش، بهترین کار اینه همزمان هردو رو پیش ببری که بعدا حسرتشو نخوری. اگه نهایی برگزار شد که بهتر. تو خوندی و آماده ای و اگه برگزارم نشه چیزی رو از دست ندادی.

من ترم ۲ ام

پارسال این موقع هم نهایی میخونم هم کنکور سالهای پیش رو میزذم

بشین از زمانت استفاده کن حیفه دختر

بالاخره منم میتونم بگم خانوم دکتر شدم😂🕺البه دانشجو پزشکی ولی شما دکتر صدا کنین ذوقی شممم🤌🏻💞*عادت کنین. غصه هراتفاق بد رو یه دفعه بخورین نه یک عمر🌱*‏پشت تموم موفقیت‌های آدمای این دنیا قطعا یکی بوده؛حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه! اتفاقا برعکس. یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کُشته و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده که اون برای گرفتن بزرگ‌ترین انتقام دنیا یعنی "موفقیت" شبانه روز تلاش کرده...❤️✨️

همه چی سر جاش هست الی تایم برگزاری مگه اینکه دیگه شرایط خیلیییی بد بشه

الان هم بیشتر نهایی بخون و نمونه سوال نهایی های گذشته بزن

برای کنکور هم بستگی داره چقدر خوندی اگه خوب خوندی جمع بندی کن اگه نخوندی مباحث تست خیز کنکور رو بخون

طبیعی است که آغازها زیبا باشند ،زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگویید: سلام ، من آدم پستی هستم ...