2777
2789
عنوان

حس میکنم زشتم

222 بازدید | 9 پست

جدیدا حس خوبی ب چهرم ندارم حتی با میکاپ

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روتین پوستی داشته باش تقویت مژه و ابرو بزن به خودت برس

همشو انجام میدم جدیدا مشکلم با کل چهرمه

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم

روتین پوستی داشته باش تقویت مژه و ابرو بزن به خودت برس

میشه بیای ایتا عکس بدم نظر بدی

آرایش و میکاپ زیاد باعث میشه خود واقعی و زیباتو نبینی یکم کمتر آرایش کن روتین پوستی داشته باش و به خودت برس و بدون با عمل جراحی و آرایش فقط اعتماد به نفست بیشتر میاد پایین من مطمئنم که تو خیلیم قشنگی چون همه ی موجودات زیبان

جدید نیستم چندسال خواننده خاموش بودم🥲 -آقایون لطفا درخواست دوستی ندن قبول نمی کنم

عکستو بفرست

اینجا نمیتونم آیدی بده بفرستم ی جا دیگ

اصلا این فکرو نکن فشیال یا فیشال اسم دستشو نمیدونم انجام بدی یا روتین پوستی خوب و لباسی که بهت بیاد میبینی که خوشگل بودی و نمیدونستی هیچکس زشت نیست مگه میشه مخلوق خدا زشت باشه اونایی که فک کردن زشتن با یه روتین پوستی ساده و لباس شیک خیلی خوشگلن