2777
2789
عنوان

جهیزیه

943 بازدید | 33 پست

سلام بعد ۲سال وام ازدواجمو دادن الان باهاش هیچی نمیتونم بخرم کفریم بشدت...از۳۰۰تومن ۱۲تومنشم کارمزد بردن...بنظرتون برند دوو خوبه واسه لوازم برقی؟کیا میتونن اطلاعات بدن لطفا کمک کنید مرسی

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارکه گلم

ما تلوزیون دوو داریم خیلی ادا درمیاره ولی قابل تحمله و اینکه اگه تلوزیون بزرگ بگیری هر ۲ سال لامپ تصویر ۶ تومنی میخواد و میسوزه تا عوض کنی و با دستمزد ۱۰ اب میخوره

مخصوصا بزرگاش . مال ما ۶۵ اینچه

اقایون درخواست دوستی ندن 💩

عزیزم منم هم شرایط شما هستم ،توی برند های لوازم خانگی به شدت گیج کننده شدن،من رفتم دوو بخرم میگن همون اسنواست به درد نمیخوره

یخچال کلور و دیپوینت و پاکشوما رو میگن خوبه

ماشین لباسشویی پاکشوما

تلویزیون tcl,الان سونیا و هاریون هم تبلیغشو فروشنده ها میکنن که اصلا این دوتا برند قبلا وجود نداشته

۳۰۰ رو اگ همونموقع میدادن و طلا میخریدی الان نزدیک دو میلیارد بود منم کفرم میگیره ب خدا

مرتیکه مادر قهبه خاهر جن ده ننه قسطی پدر نامعلوم مادر شبهه دار درخواست نده اخه من چیکار با توی علاف بیکار دارم درخواست دادی ینی هم مادرت جین دست هم خاهرت

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز