2777
2789

جامعة القرآن شعبات زیادی داری

ی سرچ تو نت بکن میاد برات

من خودم چند جزئی حفظم چ تحربه ای میخای

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
جامعة القرآن شعبات زیادی داری ی سرچ تو نت بکن میاد برات من خودم چند جزئی حفظم چ تحربه ای میخای

اينكه چطوري هستن كلاس ها و چقدر طول كشيد اين مقدارو حفظ كنيد و تكنيك داره مثلا!؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چند جزئی حفظم. کلاس به این شکله که هر هفته دو صفحه از قرآن رو از جزء 1 شروع میکنیم. اول تفسیر این دو صفحه رو (من از رو المیزان و تسنیم) تو خونه میخونیم و بعد از درک مفاهیم چندین و چند بار با صوت استاد پرهیزگار حفظ میکنیم.بعد که مثلنا رسیدیم به صفحه 35 و 36، هر روز 10 صفحه قبل از حفظ جدید رو مرور میکنیم یعنی صفحات 25 تا 34 هر روز مرور میشه و مابقی صفحات یعنی از صفحه 1 تا 24 رو تقسیم بر 6 میکنیم که میشه 4،و هر روز هم 4 صفحه از قبلیا رو مرور میکنیم.اینطوری هم حفظای قبلی تثبیت میشه هم حفظ جدید داریم.

اينكه چطوري هستن كلاس ها و چقدر طول كشيد اين مقدارو حفظ كنيد و تكنيك داره مثلا!؟ 

دو ساله سه روز در هفتس و هفته ای شش صفحه حفظ میکنن روزی یک صفحه

استاد هر جلسه اول کلاس اول نوار دو صفحه حفظ رو میذاره، همه گوش میدن، بعدش بترتیب از بچه ها میپرسن حفظیات رو و بعدش مرورهای قبلی رو میپرسن

اخر کلاس هم حفظیات جلسه ی بعد رو از نظر معنی و تفسیر استاد توضیح میده

کلاسهای ما دوساعت وونیمه

بعضی اساتید شماره ایه و ابتدای ایات و شماره صفحه رو هم میپرسن

هر ماه یک جز تموم میشه

دو ساله سه روز در هفتس و هفته ای شش صفحه حفظ میکنن روزی یک صفحه استاد هر جلسه اول کلاس اول نوار دو ...

سلام خانم مهربون من می خوام حفظ قرآن رو شروع کنم ولی باتوجه به شرایط کرونا کلاس حضوری نیست شرکت کنم میشه شما کمکم کنید🙏🌺

سلام خانم مهربون من می خوام حفظ قرآن رو شروع کنم ولی باتوجه به شرایط کرونا کلاس حضوری نیست شرکت کنم ...

سلام بفرمایید عزیزم