2821
2789

کنکوری یه سوال دارم امسال فقط کنکور بدی نهایی ندی مشکلی پیش میادش جز رتبه تراز اینا ؟ فقط بخواهی آشنا شی بعد چند سال میخواهد کنکور بده برای نهایی آماده نیست سوابق تحصیلی برای کنکور باید تایید کردش ؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کنکوری یه سوال دارم امسال فقط کنکور بدی نهایی ندی مشکلی پیش میادش جز رتبه تراز اینا ؟ فقط بخواهی آشن ...

والا الان ک خبر دادن نهاییارو میخوان بردارن خدا ازشون نگذره

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

کنکوری یه سوال دارم امسال فقط کنکور بدی نهایی ندی مشکلی پیش میادش جز رتبه تراز اینا ؟ فقط بخواهی آشن ...

نه مشکلی نیست

اگر قرار نیست انتخاب رشته کنی لزومی نداره تایید بشه

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

اگه هدفش کنکور سال بعد هست امسال دوازدهم نهایی رو خوب بده سال بعد کنکور با نهایی یازدهم (اگه تاثیرش مثبت نشه) رو بده

اگه هدفش کنکور سال بعد هست امسال دوازدهم نهایی رو خوب بده سال بعد کنکور با نهایی یازدهم (اگه تاثیرش ...

خب نهایی آماده نیست کنکور میخواهد بده نیاز سوابق تحصیلی تایید کنه ؟ چون انتخاب رشته که نمیخواهد بکنه الان دوازدهم استانی شده از پشت کنکوری ها می گیرن ؟

بیا حرف بزن

سلام ببخشید شما مشاوری ؟ اگر امسال فقط کنکور بدی نهایی ندی پشت کنکوری باشه میشه ؟سوابق تحصیلی باید تایید کنی نمیخواهی انتخاب رشته کنی نهایی آماده نیستی امسال الان نهایی استانی شده برای دوازدهمی هاست فقط ؟

ارهه نمیخواهد انتخاب رشته کند فقط میخواهد با کنکور آشنا بشه نهایی آماده نیست برای مسائل اینا می ترسه ...

مشکلی پیش نمیاد عزیزم

دیگه من اینقدر تجربه کنکور دارم سردار آزمونیم برا خودم🫠

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

مشکلی پیش نمیاد عزیزمدیگه من اینقدر تجربه کنکور دارم سردار آزمونیم برا خودم🫠

اهه چند سالی پشتی چی میخواهی بیاری ؟ چند سالته 😂🥲قربونت عزیزم الان گفتن دوازدهم استانی باز می ترسه از پشت کنکوری ها نگیرن استانی شده

اهه چند سالی پشتی چی میخواهی بیاری ؟ چند سالته 😂🥲قربونت عزیزم الان گفتن دوازدهم استانی باز می ترسه ...

سه چهار باری کنکور دادم

قطعا ی فکری هم به حال پشت کنکوریا میکنن نگران نباشه

سه چهار باری کنکور دادمقطعا ی فکری هم به حال پشت کنکوریا میکنن نگران نباشه

ارهه چون خیلی ها امید به نهایی دارن اینجوری میشه عین سال ۱۴۰۲ به قبل که نمیشه عمومی ها پایه بچه ها نخوندن اصلا نشدنیه بابا😂😁ممنون عزیزم 🫂❤️

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز