2777
2789
عنوان

کنکوریا بیایین

323 بازدید | 22 پست

من خیلییی استرسی ام پشت کنکورم هستم

مامانم خیلی درگیر حرفای مردمه و خب اکثرا هم همش سوال میپرسن هی میاد به من میگه فلانی اینو گف فلانی اینو پرسید فلانی گف امسال هرچی آورد بره نمیدونم کی چی گف یکسرررره اینا رو میگه هرچی میگم بهم نگو فایده نداره از یه جایی تصمیم گرفتم کلا خودمو دور نگهدارم از خانوادم چون اصلاااا تو فاز من نیستن و نمیفهمن منو من از صب تا شب تو اتاقمم بیرونم نمیام اما تو اتاقم ک هستم ذهنم درگیر همین حرفاس و تمرکز خیلی کمی رو درس دارم ک الان بقیه راجبم چی میگن و چقد مسخره م میکنن.چیکار کنمم؟

مسخرت میکنن؟ خودشون پزشکی تهران میخونن یا دندون بهشتی ؟

بعدشم وقتی کنکور قبول شی خانوم دکتر خانوم دکتر از زبونشون نمبافته دیگه جوری که باورت نمیشه همینا بودن که اذیتت میکردن؟ اون موقع دیگه پشت کنکور بودنت رو هیچکس یادت نمیمونه ( یا خانم مهندس خانم وکیل خانم معلمو... 😂)

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شرایط شما رو دارم ولی ما ها که نمیتونیم جلو دهن مردم و بگیریم هر اتفاقی بیوفته حرفی برای گفتن دارن

به خانوادت بگو نمیخوام ذهنم درگیر حرف مردم باشه به من چیزی نگید

سعی کن توی این مسیر رو خودت کار کنی که برای خودت زندگی کنی نه برای جماعت لق لقه باف چون بعداً هم توی موقعیت های دیگ بازم میخوان دربارت نظر بدن

موفق باشی گل

منم پشت کنکوری ام نگران چیزی نباش

من بخاطر همین ها دچار اختلال تعادل و پنیک شدم یه مدتی و الان در درمانشم تا کنکور و اشتباه کردم و الان ازین مسیر و تفکراتم برگشتم و بنظرم ارامش مهمتره

لطفا و خواهشا اصلا به این مورد فکر نکن ذهنت رو درگیر نکن با ارامش درستو بخون و نتیجه رو بسپر به دست تلاش هات و ب خدا توکل کن

مرذم اولش توجه دارن

حرف دیگران توجه نکن فردا تو استرست باعث ایجاد دلهرت شد برا بقیه مهم نیستی حتی توانواده درد تو رو نمکشن

مسخرت میکنن؟ خودشون پزشکی تهران میخونن یا دندون بهشتی ؟ بعدشم وقتی کنکور قبول شی خانوم دکتر خانوم دک ...

اره دقیقا قبول دارم

اسی جان حرف مرد رواصلا اهمیت نده

میدونم سخته اما تو فکرت به آینده باشه

ای لک لک کم عقل ...

مسخرت میکنن؟ خودشون پزشکی تهران میخونن یا دندون بهشتی ؟ بعدشم وقتی کنکور قبول شی خانوم دکتر خانوم دک ...

نه واقعا راست میگی

ولی من روحیم خیلیی ضعیف شده سر هر حرفی ساعت ها دربارش فک میکنمم

اتفاقا نه خودشون ن بچهای خودشون هیچ رشته خوبی قبول نشدن حتی رتبه منی ک پشت موندم از بچهای اونا بهتر شد ولی با این حال همشون ی رشته ای رفتن و من موندم پشت

همه تیکه ها و کنایه هاشونم مونده برای من

نه واقعا راست میگیولی من روحیم خیلیی ضعیف شده سر هر حرفی ساعت ها دربارش فک میکنمم اتفاقا نه خودشون ن ...

تک تک حرفاتو درک میکنم چون برای خودم هم پیش اومده 🥲

ایشالا امسال بهترین ها نصیبت بشه

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...