2789
عنوان

کنکوری ها

196 بازدید | 3 پست

سلام خوبید ، شمام مثل من هرچی جلو تر میره کمتر میخونید و بیشتر فراموش میشه درسا براتون؟ احساس میکنم تموم زیست یازدهم و دهم رو از یادم رفته از اونطرفم برای فرار از شیمی و زیست فقط فیزیک و ریاضی میخونم که خب کار اشتباهیه دوباره مثل پارسالم میشه ریاضی دو برابر شیمی که راحت تره میزنم و یک تنه رتبه و همه چیزم نابود میشه. از یه سمت دیگه هم سایتای کنکور رو میبینم نوشته رتبه آخرین قبولی های پزشکی سنندج زیر ۳۰۰۰ بوده درحالیکه من دوستام با ۷ و ۸ هزار اینجا قبول شدن و دانشگاه آزاد شهر های جنوب هم زده زیر ۲۰۰۰🥲

کسی می دونه دانشگاه آزاد مناطق محروم و پزشکی سراسری اخرین رتبه قبولیش چنده؟

@niniyar میشه لطفاً زود تاییدش کنی؟ بوس بهت

میشه هروقت اینو دیدین دعا کنید برام ۴۰۵ پزشکی قبول شده باشم؟ممنونتونم

سلام ببین برنامه ریزیت باید سه مدل باشه بلند مدت ، میان مدت ، کوتاه مدت و تو باید بدونی در هر برهه چه کارایی قراره انجام بدی اینطوری با آرامش همه کاراتو سر وقت انجام میدی بدون اینکه نگران آینده باشی

برنامه بلند مدت یعنی بگو مثلا من با فرض اینکه امتحانا نهایی سر تایم خودش یعنی خرداد باشه باید الان نهایی رو عالی بخونم و در کنارش یکمم برای کنکور وقت بذارم ، توی خرداد هم سفت و سخت فقط نهایی و تیر هم که کنکور

میان مدت یعنی برنامه ریزی توی دو هفته اینا ، مثل فاصله های بین دو آزمون قلمچی و کوتاه مدت هم یعنی روزانه

چون حجم مطالب زیاده حس فراموشی تا حدودی طبیعیه ، آزمون های جامع بزن و بعد تحلیل کن جاهایی که مشکل داری دوباره مرور کن کامل

سلام ببین برنامه ریزیت باید سه مدل باشه بلند مدت ، میان مدت ، کوتاه مدت و تو باید بدونی در هر برهه چ ...

آزمون جامع هم میزنم ولی همش حس میکنم من بلد نیستم اینایی که میزنم شانسیه وگرنه من بلد نیستم درس رو. ممنون بابت راهنماییت

میشه هروقت اینو دیدین دعا کنید برام ۴۰۵ پزشکی قبول شده باشم؟ممنونتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمون جامع هم میزنم ولی همش حس میکنم من بلد نیستم اینایی که میزنم شانسیه وگرنه من بلد نیستم درس رو. ...

خواهش میکنم ، خب اگه خیلی این موضوع روی عملکردت تاثیرداره بعد تحلیل آزمونت یه تورق خیلی سریع بکن همه کتابا رو در حد ۲ الی ۴ ساعت

و اینکه من نمیدونم تاریخ ها در نهایت چه موقعی میشه ولی تو پیش فرض ذهنیت رو بذار روی خرداد تا اگه یهو گفتن همون تایم خودش برگزار میشه شوکه نشی ،برای همین الان پیشنهادم اینه که بیشتر وقتت رو برای عمومیا بذاری و بعد دو سه پارت آزمون های تک درس جامع بزنی

موفق باشی