دخترکدهکده مدیر استارتر عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 268 عنوان دعا در حق من 127 بازدید | 9 پست ازتون میخام واسه من و زندگیم دعا کنین خاهشازندگیم خیلی سخت و پر از چالش و تب و تابهخاهشا دعام کنین عزیزان «مرا از پا آویزان کنید شاید فکرش از سرم افتاد» 1405/02/08 | 16:26 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoome_bavaghar عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 314 حاجتت روا عزیزممم انشاالله به هرچی میخای برسی دفا کن من باردار نباشم😭
فرینازمثبت عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2914 خدایاحاجت استارترراهم اکنون بصورت معجزه اسابراورده بفرماالهی امینشماهم برای شفای برادرزاده ی من دعابفرماییدممنونم خداروزی رسان بی حساب تک تک مردم ایران است.لطفن برای شفای فردموردنظرم دعابفرمایید.
khanoome_bavaghar عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 314 خدایاحاجت استارترراهم اکنون بصورت معجزه اسابراورده بفرماالهی امینشماهم برای شفای برادرزاده ی من دعاب ... خدا شفای عاجل بده عزیزم
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3142 صلوات فرستادم خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3142 حاجتت روا عزیزممم انشاالله به هرچی میخای برسی دفا کن من باردار نباشم😭 برات صلوات فرستادم خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
دخترکدهکده مدیر استارتر عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 268 خدایاحاجت استارترراهم اکنون بصورت معجزه اسابراورده بفرماالهی امینشماهم برای شفای برادرزاده ی من دعاب ... از خدا میخام شفای عاجل نصیب برادرزاذه شما و تمام مریضها بشه😭😭😭😭 «مرا از پا آویزان کنید شاید فکرش از سرم افتاد»
دخترکدهکده مدیر استارتر عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 268 حاجتت روا عزیزممم انشاالله به هرچی میخای برسی دفا کن من باردار نباشم😭 از خدا میخام که یه نی نی و صحیح و سلامت و اهل سعادت نصیبت کنه عزیزمعجله نکن هر وقت خدا بخواد نصیبت میشه کلم «مرا از پا آویزان کنید شاید فکرش از سرم افتاد»
دخترکدهکده مدیر استارتر عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 268 برات صلوات فرستادم ممنونم ازت عزیزدلم🌹😘 «مرا از پا آویزان کنید شاید فکرش از سرم افتاد»
دخترکدهکده مدیر استارتر عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 268 زندگیمون اینجور نبود رو غلطک بود متاسفانه بعضی ادمای خدانشناس یکار کردن که شوهرم زمین خوردالانم چندین ساله هر کاری میکنیم برنمیگردیم به روال قبل که نه حتی نصف روال قبل هم نمیرسیم😭 «مرا از پا آویزان کنید شاید فکرش از سرم افتاد»