2777
2789
عنوان

بعد طلاق

554 بازدید | 20 پست

سلام من یکسال پیش از شوهر خودشیفته جدا شدم چند باره میاد و اظهار پشیمونی میکنه خیلی خیلی اذیتم کرد کتک فحش ناموسی، بالا کشیدن طلا و پولام و.... حالم بده واقعا حس میکنم همه چیمو باختم چند وقت یک بار میاد میگه چرا رفتی چرا نموندی ببینی پشیمونم و درست شدم

اختلال شخصیت خودشیفته داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکساله !! شما جدا شدین دلیل نداره حرفاش گوش کنین ویا جوابش بدین کلا بلاکش کنین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه،خندین حال خوب درون تون داشته باشین تا به آرامش هاتون و لذت عمر زندگی تون برسید.

درک میکنم میفهمم چی میگی باز خوبه تونستی جدا شی اینجور آدما معمولاً سخت طلاق میدن چون از آبروشون میترسن

مردای گنده و مردای زن نما درخواست ندین جون مادرتون با احساسات کسی بازی نکنین من از سال 95 اینجام قبلنا این گند کاری ها نبود شما اومدین گند زدین به سایت

تمام راه های ارتباطی مسدود کن

محاله آدمی با چنین مشخصاتی تغییر کنه

برو دنبال زندگی جدید

شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز