2777
2789
عنوان

اخاذی

81 بازدید | 7 پست

توروخدا راهنماییم کنید

دوستان من خر بودم یکی ازم عکس و فیلمای خیلی بدی داره که چندماه پیش تهدیدم کرده بود اگه بازم عکس و فیلم ندی پخششون میکنم

یارو تهرانه و ازم دوره من از اون روز آرامش ندارم زندگیم جهنم شده

بنظرتون به بابام بگم شرخری چیزی پیدا کنه آدرس یارو رو تو تهران پیدا کنن بهش گوشمالی بدن و هرچی داره رو نابود کنن؟

بابام خودش منو میکشه ولی از بابام حرف و کتک بخورم بهتر ازاینه که همش با ترس پخش شدن اونا زندگی کنم

چون اگه پخش کنه باید خودم رو بکشم هم بی ابرو میشم هم میمیرم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پیام نداده بهت؟ صداشو ضبط نکردی؟ هیچ کاری نکردی؟ پس چطوری میگی ازم اخاذی می کنه

توی سکرت چت با اکانت فیک یبار تهدید کرد گفت بازم عکس و فیلم بده

من گفتم دست از سرم بردار اونم دید چیزی نمیفرستم دیگه سریع زد سکرت چت رو دوطرفه پاک کرد و چند روز بعد دلیت اکانت کرد

هیچکس خونه نبود من با گوشی دیگه از پیاما عکس بگیرم اونم همون موقع پاک کرد سریع

یارو روانی و کثافته اینکه فیلم و عکسا دستشه میترسم نمیتونم بدون عذاب زندگی کنم دوس دارم بکشم خودمو😭

توی سکرت چت با اکانت فیک یبار تهدید کرد گفت بازم عکس و فیلم بده من گفتم دست از سرم بردار اونم دید چی ...

ولش کن

دفعه بعد اگه تهدید کرد مدرک جمع کن تو اولین فرصت ببر پیش یه وکیل کار رو برات درست میکنه

چندسالته؟اگه ۱۸ به بالایی میتونی بری شکایت کنیتو عکسا قیافت معلوم بوده؟

مدرک ازش ندارم تو کامنت ها ماجراشو تعریف کردم که چرا مدرک ندارم

من تو یه ویدیو شم دارم صورتم باشه یا نصف صورتم باشه تو بقیه نیست

مامانم میگه داری خودتو نابود میکنی ولش کن نهایتا صورتت هم بود پخش کرد بگو هوش مصنوعیه یا شبیته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز