nirvanaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 240 عنوان کلافه شدم😣😣😣 76 بازدید | 6 پست کیا مجله روز های زندگی رو میخونن؟من دیگه کلافه شدم شب وروزم شده مجله وقتی هم درس میخونم فکرم پیش مجله هامه معتاد شدم 😣😣هر ماه تعقیب میکنم وقتی منتشر شد زود میرم میخرم نمیتونم بدون این مجله ها زندگی کنم چیکار کنم؟ 💗دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت /دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💗 1397/03/07 | 21:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
«_ناربن_» عضویت: 1391/08/23 تعداد پست: 38979 من یازده سال کارمند مجله خانواده بودم و ماهنامه خانواده جوان بهت بگمتمام داستان ها تخیلی هست همه فال ها ساخته پرداخته ذهن یک نفرو همش خیانت و داستان های پوشالی.
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48683 هر کسی بالاخره ب یه چیزی علاقه داره دیگه... ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
nirvanaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 240 من یازده سال کارمند مجله خانواده بودم و ماهنامه خانواده جوان بهت بگمتمام داستان ها تخیلی هست همه فا ... جدا؟یعنی اینا واقعی نیستن؟😐 💗دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت /دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💗
nirvanaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 240 شما جزو اون 3 درصدی هستین که مطالعه میکنن..... آره خیلی کتاب میخونم ولی مجله بیش از حد 💗دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت /دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💗
«_ناربن_» عضویت: 1391/08/23 تعداد پست: 38979 جدا؟یعنی اینا واقعی نیستن؟😐 نه نویسنده دارن که مینویسه و حق التحریر میگیرهقدیم ما برامون از شهرستان کوهی از نامه میاومد از داستان های زندگی مردم ولی بعد ها دیگه اینجوری نشد.