2821
2789
عنوان

سلام خوبید

296 بازدید | 13 پست

دخترا یه سوال شماها چرا اینظوری شدید معیارتون واسه رابطه با ازدواج شده قد همتونم میگن پسر زیر ۱۸۰ کنسله خوب ما گناه داریم دیگه به ۱۰ سانت بلندتر از خودتون قانع باشین دیگه بخدا انقد گفتید پسر با قد زیر ۱۸۰ کنسله ریده شده تو اعتماد به نفس پسرا

همه که اینجور نیستن بعضی از دخترا ظاهر بین هستن

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی ......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه ظاهر پیند نیستن برادر من مهم صداقت. نه چهره نه قد هیچی مهم میس ادم که نیمره با قد طرف ازدواج کنه. اعتماد به نفست و از دست نده کسی بهت گفت کنسله. تو هم همون چیزی که بهت گفته چیز دیگشو بگو این چیزا. نه ناراحتی داره نه چیزی هرکی یه جور افریده شده

حالا دخترا یه چیزی میگن ...وقتی طرف خوب باشه اصلا اون چند سانت قد به چشمشون نمیاد

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

همه ظاهر پیند نیستن برادر من مهم صداقت. نه چهره نه قد هیچی مهم میس ادم که نیمره با قد طرف ازدواج ...

انگار این دنیا واسه مت ساخته نشده انگار این دنیا فقط جای پسرا قد ۱۸۵ به بالاست کاش خدا مارو میدید

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش