2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیشده سنش چجوریه مگه

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

من و شوهرم ۱۲ سال اختلاف سنی داریم

ولی خیلی درکش بالاست و هیچوقت به چشم نیومده اختلاف سنیمون

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

مشکلی پیش نمیاد؟

بستگی داره

مثلا من دختر عمم شوهرش ۱۷ ۱۸ سال ازش بزرگتره ولی اصلا یه جو ذوق و شوق تو وجودش نیست انقدر دختر عمم عزیزم و عشقم میگه اصلا براش مهم نیس و از لحاظ احساسی بهش توجه نمیکنه و کلا در هر زمینه نادیدش میگیره و فقط به بچشون اهمیت میده

یه نوه عمه هم دارم اونم ۱۷ سال اختلاف دارن..خونواده ی دختره با داماد نمیسازن وگرنه زندگی خودشون اوکیه

از اونور دوتا دختر دایی دارم با اختلاف ۱۳ سال و ۱۴ سال و نیم با شوهراشون..اصلا این شوهرا رو تو مشتشون گرفتن جوری که ابم بدون اجازه شون نمیخورن..

اونی که ۱۴ سال و نیم اختلاف داره دیگه شوهرش خیلییی پایه تره و حس جوونی داره و ذوقش بیشتره برا زندگی نسبت به خانومش و مطیع خانومشه

●آقایون سایت درخواست ندید●🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

خودم ازدواج سابقم اختلاف سنی بالای ده داشتیم من راستش خوشم نمیومد. فکر کن تا وقتی اون کلاس شیشم بوده من تازه بدنیا اومده بودم😐وقتی اون دیپلم گرفته من تازه رفته بودم مدرسه!! کلا ی دنیای متفاوت بچگی و همچی متفاوت طرز فکرا متفاوت

بستگی دارهمثلا من دختر عمم شوهرش ۱۷ ۱۸ سال ازش بزرگتره ولی اصلا یه جو ذوق و شوق تو وجودش نیست انقدر ...

اووه ولی فکرکنم بیشتر از 5 یا نهایتا8 سال این چیزا پیش میاد

✦☆░▸꒦꒷꒷INFP_A꒷꒦ ̊. · ͟͟͞͞➳❥

اووه ولی فکرکنم بیشتر از 5 یا نهایتا8 سال این چیزا پیش میاد

سرد شدن؟

●آقایون سایت درخواست ندید●🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇