2777
2789

نههههه

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حتما مولتی میلیاردر هستین که پدرتون همچین حرفی زدن!!

واقعا چطور میتونید توی این شرایط به بچه سوم فکر کنید؟

دناپلاس شده ۳ میلیارد تومن!!!

ساینا شده ۱/۵ میلیارد تومن!!!

خبر دارید از هزینه های شیرخشک و مای بیبی ایا؟!؟!

چی بگم.....باز هم خود دانید🥲🥲🥲

بزار سایه جنگ از روی سرمون برداشته بشه بعد

بعدشم برا دوتا بچه اولتون تمام شرایط فراهمه؟

آقایون درخواست دوستی ندید سایت دوست یابی و همسر یابی که عضو نشدین فرت و فرت درخواست میدین

ببخشید یه سوال واقعا ذهنمو درگیر کرده

ما اللن یه خانواده ۳ نفره هستیم با درآمد ماهانه بالا ۵۰ میل بازم کم میاریم میشخواستم بدونم مگر درآمد حدودی تون چقدره که واقعا به بچه سوم فکر میکنید؟

بستگی به خودتون داره شرایط وضعیت مالی توانایی

ما چی بگیم آخه

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻

چقدر پدرتون راحت باهاتون درمورد تولید مثل صحبت میکنه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…