2789

عجب😂

افسانه ها میگن زمین ما دوتا ماه داشته...ماه سیاه و ماه سفید که ماه سیاه در اثر برخورد یه شهاب سنگ از بین میره و میمیره و ماه سفید هم برای ماه سیاه خیلی دلتنگی میکنه و لکه های سیاه روش اثر خاطرات ماه سیاهه:)ماهی که الان تو آسمونه عاشق زمین یا خورشید نیست ماه ما عاشق ماه سیاهیه که از دستش داده و هنوزم براش دلتنگی میکنه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست عزیز ۹۹ درصد این تاپیکای حس ششمی دروغه چطور اعتماد میکنید وقتی طرف نه دیده شمارو نه اسمتو میدونه نه هیچی . منی که تو حوزه متافیزیکم چند ساله ادمو از نزدیک ببینم هاله شو متوجه میشم یه چیزایی راجب انرژیش دستگیرم میشه همین . اینده نزدیک هم گاهی وقتا اره ولی اونطوری مجازی اخه دیگه نمیدونم چی بگم🫤

عزیزم کاربر @بانوقوی حس هاشو و حرفاش راجب رابطه و ازدواج رو قبول دارم

اره کارت هم میندازه خیلی دقیق میگه اون کاربر

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●
چرت نگو هرسری میای تبلیغ خودتو میکنی

مغزت معیوبه ؟ یا معنی تبلیغو نمیفهمی

اگه دقت کنی گفتم منم نمیتونم پشت گوشی تشخیص بدم حتی حضوری هم نمیتونم حالا شما چرا بت برخورده نکنه ازون حس ششمی های شرو وری😂کسی میاد تبلیغ میکنه که بابتش پول بگیره جفنگ به مردم بگه

مغزت معیوبه ؟ یا معنی تبلیغو نمیفهمی اگه دقت کنی گفتم منم نمیتونم پشت گوشی تشخیص بدم حتی حضوری هم ن ...

نخیر داری خیلی سیاستی تبلیغ میکنی فک میکنی ملت کم دارن 😂حتی تو تاپیکت هم نوشتی ماورایی و اینچزا بلدم

🌹