2821
2789
عنوان

روز معلم

169 بازدید | 12 پست

سلام.باز روز معلم شد و دغدغه ی کادو. نماینده ی مادرا گفته ۳۰۰ تومن بدید که کارت هدیه برای معلم بگیریم. من مخالف نیستم ولی چیکار کنم که الان بدجور دستم تنگه خدا شاهده ۵ میلیون تا سر برج داریم باید ۲ تومنشو بدم شهریه زبان دخترم. اینکارارو میکنن آبروی منم میره اگه شرکت نکنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه پول ندارید خب نیازی نیست که حتما شرکت کنید به بهونه اینکه اون روز دخترتون نیست یا هرچی پول رو پرداخت نکنید

معلم بابت زحمتی که میشکه حقوق میگیره کادو هم اگه بهش داده بشه لطفه نه وظیفه

تو این شرایط روز معلم هم میگیرن...

یه کادو خودت بخر بده وقتی دستت تنگه چرا باید هر چی میگن قبول کنی الان که مدرسه ای در کار نیست

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

بنظرم پیامارو اگه دیدی جواب نده اصلا سین نزن اگه زنگ زد جواب نده مدارس هم که انلاین نه مادرارو میبینیید نه معلم رو اگه بعدا حضوری همو دیدید جوری تظاهر کنید که انگار خیلی ناراحتید نمیدونستین و اگه میدونستین قطعا میدادین

نده و واقعا چیز مهمی نیست مدرسه هام بستس هیچ اتفاق خاصی نمی افته خودت تو الویت باش وقتی اینقدر ۳۰۰ تومن بدرد خودت میخوره ولش کن بهش فک نکن

صل علی سه تیرکه   چشما ترامپ بترکه

2824
2823
2791
2779
2792