2821
2789
عنوان

روز معلم

375 بازدید | 19 پست

سلام.باز روز معلم شد و دغدغه ی کادو. نماینده ی مادرا گفته ۳۰۰ تومن بدید که کارت هدیه برای معلم بگیریم. من مخالف نیستم ولی چیکار کنم که الان بدجور دستم تنگه خدا شاهده ۵ میلیون تا سر برج داریم باید ۲ تومنشو بدم شهریه زبان دخترم. اینکارارو میکنن آبروی منم میره اگه شرکت نکنم

والا معلم واقعی این چیزا براش مهم نیست همینکه بچه ها اون روز خوشحال باشن براش کافیه ، ولی ۳۰۰ تومنم این دوره زمونه دیگه پول زیادی نیست و تکی نمیشه باهاش چیزی خرید

برای اعتماد به نفس دخترتون هم که شده مشارکت کنید به نظرم

والا معلم واقعی این چیزا براش مهم نیست همینکه بچه ها اون روز خوشحال باشن براش کافیه ، ولی ۳۰۰ تومنم ...

همین کلمه پولی نیست دربرابر شرایط من پوله. من نگفتم معلم کادو براش مهمه یا منتظرشه این نماینده ها این چیزارو مدیریت میکنن و میدونم یه سری مادرا هم مثل منن ولی خب دیگه برای آبرو مجبورن تو فشار باشن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مدرسه بچه های من گفته نفری ۷۰۰ بیارن واقعا زیاده

از یه کلاس کمجمعیت میخوان ده میلیونجمع کنن کادو بخرن

خب چه کاریه کادوی پایین تر بگیرن حتما باید ده میلیون باشه

والا مدرسه هم که نرفتن امسال

منم گفتمنمیدم

این کاربری از اردیبهشت واگذارشده وتاپیکهای قبل مال من نیس

منظورم این ۳۰۰ تومن واسه ی آدم که هیچی نمیکنه وگرنه منم پول ندارم

خب من الان ۳ میلیون تا سربرج دارم .بالاخره باید سیب زمینی پیاز بخرم پول بنزینم بدم .البته با این پول کمم مطمئنم باید قرضم بگیرم.گفتم من مخالف این چیزا نیستم ولی مطئنم خیلیا الان مثل منن

سیصد نرخ پارسال بود. تازه گفتن بما پونصد که ما سیصد دادیم چون همه رو به معلم نمیخواست بده.

شهریه زبان رو توی دوماه بده

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

2824
2823
2791
2779
2792