سلام.باز روز معلم شد و دغدغه ی کادو. نماینده ی مادرا گفته ۳۰۰ تومن بدید که کارت هدیه برای معلم بگیریم. من مخالف نیستم ولی چیکار کنم که الان بدجور دستم تنگه خدا شاهده ۵ میلیون تا سر برج داریم باید ۲ تومنشو بدم شهریه زبان دخترم. اینکارارو میکنن آبروی منم میره اگه شرکت نکنم
والا معلم واقعی این چیزا براش مهم نیست همینکه بچه ها اون روز خوشحال باشن براش کافیه ، ولی ۳۰۰ تومنم این دوره زمونه دیگه پول زیادی نیست و تکی نمیشه باهاش چیزی خرید
برای اعتماد به نفس دخترتون هم که شده مشارکت کنید به نظرم
والا معلم واقعی این چیزا براش مهم نیست همینکه بچه ها اون روز خوشحال باشن براش کافیه ، ولی ۳۰۰ تومنم ...
همین کلمه پولی نیست دربرابر شرایط من پوله. من نگفتم معلم کادو براش مهمه یا منتظرشه این نماینده ها این چیزارو مدیریت میکنن و میدونم یه سری مادرا هم مثل منن ولی خب دیگه برای آبرو مجبورن تو فشار باشن
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
منظورم این ۳۰۰ تومن واسه ی آدم که هیچی نمیکنه وگرنه منم پول ندارم
خب من الان ۳ میلیون تا سربرج دارم .بالاخره باید سیب زمینی پیاز بخرم پول بنزینم بدم .البته با این پول کمم مطمئنم باید قرضم بگیرم.گفتم من مخالف این چیزا نیستم ولی مطئنم خیلیا الان مثل منن