2777
2789

اره

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سه شبه استفاده کردم هفته سومم بارداریم عوارض نداره؟

عوارض نمیدونم

برو جدیدشو بخر تاریخش هم نگاه کن

الان منم یادم اومد تاریخشو نگاه نکردم اول هفته خریدم 😅😅😅😅😅😅

خونه هم نیستم برم ببینم

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

سه شبه استفاده کردم هفته سومم بارداریم عوارض نداره؟

وای عزیزم.. نمی دونم والا. از هوش مصنوعی پرسیدم اینو گفت:

1. **تاریخ انقضا دقیقاً برای چی مهمه؟**

داروها بعد از تاریخ انقضا لزوماً سمی یا خطرناک نمیشن؛ اغلب فقط **اثر داروییشون کمتر میشه**. مگر اینکه دارو فاسد بشه یا تغییرات ظاهری (بو، رنگ، شکل غیرعادی) داشته باشه.

2. **نوع دارو مهمه.**

اگر اون شیاف مثلاً **شیاف پروژسترون (برای کمک به بارداری)** بوده، مهمترین نگرانی، **کاهش کارایی** هست. یعنی ممکنه مقدار کافی هورمون جذب نشده باشه، ولی معمولاً خطر مستقیم برای جنین یا مادر نداره.

اما اگر شیاف **ضد قارچ** یا **ضد التهاب** بوده، احتمال تحریک یا اثر شیمیایی ناخواسته کمی بیشتره—ولی باز هم اغلب خطر جدی ایجاد نمیکنه، بهویژه اگر فقط سه شب بوده.

3. **دو سال گذشته از تاریخ انقضا** زمان طولانیایه. در این حالت احتمال تجزیه مواد فعال دارو بیشتره، پس استفاده ازش معمولاً توصیه نمیشه.

4. **اقدام درست الان:**

- دیگه از اون شیاف استفاده نکنه.

- اگر هیچ علائم غیرعادی (مثل سوزش، ترشح، درد، لکهبینی) نداره، معمولاً نیاز فوری به اقدام خاصی نیست.

- ولی حتماً در اولین ویزیت بارداری، موضوع رو به پزشک یا ماما بگه تا در پروندهاش ثبت بشه.

2790
2778
2791
2779
2792