zh_zzz مدیر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 5 عنوان حس شمم | مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 59 پست حس ششمی میخواااام🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 1405/02/07 | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
keyvun عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 1075 عزیزم میشه بگی منو لطفا،؟برمیگردیم به هم ؟ نه.حس خوبی ندارم.ببخشید صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن
keyvun عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 1075 امسال نامزدی دارم؟ کدوم فصل؟سعید از من خوشش میاد؟ کی میاد سنام؟ امسال نه.تابستون سال بعد.خوشش میاد ولی یه تردیدی تو ذهنش هست.منتظر یه موقعیته.شاید منتطره ج ن گ تموم شه صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن
ahoooh عضویت: 1404/12/03 تعداد پست: 1144 امسال نه.تابستون سال بعد.خوشش میاد ولی یه تردیدی تو ذهنش هست.منتظر یه موقعیته.شاید منتطره ج ن گ تموم ... عزیزم منو نگفتی سالار بهم پیام میده؟حسش بهم چیه؟باهم ازدواج میکنیم؟؟ وطنم🇮🇷❤️🔥
ahoooh عضویت: 1404/12/03 تعداد پست: 1144 امسال نه.تابستون سال بعد.خوشش میاد ولی یه تردیدی تو ذهنش هست.منتظر یه موقعیته.شاید منتطره ج ن گ تموم ... از من چی حس میکنی؟؟؟ وطنم🇮🇷❤️🔥
دریایی۹۴ عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 689 یه حس سرد دارم.با هم خوبین ولی دورینصبور باش.بهتر از قبل میشه من شوهرم قهریم باهم آشتی میکنیم برمیگردم سر زندگیم یا جدا میشیم
vafakhanoom222 عضویت: 1404/08/20 تعداد پست: 205 امسال نه.تابستون سال بعد.خوشش میاد ولی یه تردیدی تو ذهنش هست.منتظر یه موقعیته.شاید منتطره ج ن گ تموم ... عزیزم میشه منم بگییه ویژگی ازم بگید♥️بعد اینکه به نظر شما امسال فرهنگیان قبولم؟و اینکه نظر جواد به من چیه به نظرتون؟دوسم داره؟عزیزم ممنون میشم بگی برات حمد میخونم💕
عسلیی_بلا عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 421 امسال نه.تابستون سال بعد.خوشش میاد ولی یه تردیدی تو ذهنش هست.منتظر یه موقعیته.شاید منتطره ج ن گ تموم ... محمد دوسم داره؟چه حسی بهم داره هرچی راجبش حس کردی بگو
keyvun عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 1075 عزیزم میشه منم بگییه ویژگی ازم بگید♥️بعد اینکه به نظر شما امسال فرهنگیان قبولم؟و اینکه نظر جواد به م ... یه دختر گوشه گیر،کم حرف ولی خوش بخوردقبول شدنت به تلاشت بستگی داره.ازدواجت به قبول شدنت بستگی داره.جواد پسر خوبیه و ازت خوشش میاد.🥰 صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن
vafakhanoom222 عضویت: 1404/08/20 تعداد پست: 205 یه دختر گوشه گیر،کم حرف ولی خوش بخوردقبول شدنت به تلاشت بستگی داره.ازدواجت به قبول شدنت بستگی داره.ج ... مرسی عزیزم بله درست گفتی دمت گرم عزیز دلم♥️♥️♥️و اینکه میشه بگی جواد قصد ازدواح با من رو داره؟
keyvun عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 1075 مرسی عزیزم بله درست گفتی دمت گرم عزیز دلم♥️♥️♥️و اینکه میشه بگی جواد قصد ازدواح با من رو داره؟ بستگی به تلاشت برای قبولی داره🥰موفق باشی صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن
keyvun عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 1075 محمد دوسم داره؟چه حسی بهم داره هرچی راجبش حس کردی بگو منتظر درخواستای بیجا باش.حس میکنن دودره بازهبیشتر در موردش تحقیق کن.گزینه های بهتری هم دورت هست.دقت کن.خدا کنه حسم اشتباه باشه چون نمیخوام ناراحت بشین😓 صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن
keyvun عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 1075 عزیزم منو نگفتی سالار بهم پیام میده؟حسش بهم چیه؟باهم ازدواج میکنیم؟؟ پسر خوب و کاسبیه.خانواده ی گیری داره.یه دیت اینده دارو حس میکنم صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن
keyvun عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 1075 من شوهرم قهریم باهم آشتی میکنیم برمیگردم سر زندگیم یا جدا میشیم جدا شدن به نفع هیچکدوم نیست.یه مدت تحمل کن،خودش میفهمه که اشتباه کرده صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن
vafakhanoom222 عضویت: 1404/08/20 تعداد پست: 205 بستگی به تلاشت برای قبولی داره🥰موفق باشی عزیزم متوجه نشدم یعنی من باید تلاش کنم تا بیاد برا ازدواج با من؟یا چجوری؟😁ممنون میشم بگید عزیزم♥️♥️♥️
عسلیی_بلا عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 421 منتظر درخواستای بیجا باش.حس میکنن دودره بازهبیشتر در موردش تحقیق کن.گزینه های بهتری هم دورت هست.دقت ... نه اصلا اینجور آدمی نیست میشناسمش