2777
2789
خارجی با ایرانی چندان فرقی ندارن...ایرانی هم چینیش خوبه معروفه...فقط خارجی براقتره

خارجي ها خيلي سبكه

ولي من هم پشيمونم اين همه هزينه كردم همون ايراني خوب بود

فقط اركوپال رو فرانسه بخر واقعا حرف نداره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره از اين لحاظ سخته ولي فعلا صبر كن پولت رو خرج نكن تصميمت قطعي بشه بعد حالا وسايل ارزون تر و ساده ...

بااجاره خونه های تهران که خیلی برد هس/ایشالا شمام خوشبخت بشی عزیزم

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت
خارجي ها خيلي سبكه ولي من هم پشيمونم اين همه هزينه كردم همون ايراني خوب بود فقط اركوپال رو فرانسه ...

ارکوپالام فرانسه اس

عقدی گرفتیم شوهرم میگه نگیریم

نظر شخصیه ولی عروسی ی لذت خاصی داره...فامیلای ما هرکی نگرفته پشیمونه...من همش میگم کاش دوباره ی عروسی دیگم داشتم  میشه ی مجلس کوچیک هم گرفت

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
نظر شخصیه ولی عروسی ی لذت خاصی داره...فامیلای ما هرکی نگرفته پشیمونه...من همش میگم کاش دوباره ی عروس ...

من خودم عاشق عروسیم

بنظرم بعضی وسایل خونه بعد یه مدت  خیلی تکراری میشه و ادم دلش می خواد عوض کنه این سری وسایل رو هزینه زیاد براش ندید مثلا همون بانه ک نزدیک تره بهتون  ارزون تر در میاد اگ هم مستاجرید وسایل بزرگ توی اساب کشی معمولا زیاد ضربش بیشتر به چشم میخوره برای همین یه هزینه زیاد دادن بنظرم زیاد اقتصادی نیس 

اپارتمان های تهران که همینطوری دلگیرن برا همین میخاستم سفید بگیرم

و کوچیک!! اصلا ظرف و ظروف اضافه نخر هرکی از شهرستان میاد تهران (یکیش خود من) به سبک اونجا کلی ظرف وظروف میارن که مهمون میاد!نه عزیزم تهران سال به سال کسی مهمونی نمگیره...یه سرویس ظرف به سلیقه خودت 18نفره بگیر کامل با یه سرویس 18نفره قاشق جنگال...2دونه(نه مثل من 6نفره) بشقاب و کاسه و لیوان فانتزی دم دستی بگیر ...حتی یدونه اضافه بگیری پشیمون میشی بعد ازدواج خودت  هرچی خرده ریز لازم داشتی میگیری

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را
سنم26/شهرم تبریزم ولی شوهرم تهرانه/شغلم فعلا بیکار سالی سه ماه تو نهضت درس میدم

پس همشهری خودمی منم تبریزیم همسرم تهرانه....اومدم تهراننن

پس به سبک  خودمون یه فرش ماهی 6متری بگیر  6تومن میشه .....وسایل برقی هم برو از نمایندگی الجی .سامسونگ بپرس کی فروش ویژه میزارن اونموقع برو بخر خیلی بهتر میشه...هیچ وقتم اخرین مدل رو نگیر چون هم الکی گرون میشه هم معلوم نیست خوب دربیاد یا نه..مدلای معروف قدیمی تر بگیر....

یه دست مبل با میز نهارخوری ست بگیر اگه خونت بزرگ بود یا لازم شد بعدا نیم ست یا یه کاناپه تکی میگیری..اگه جا نداشتی هم کافیه ..

سرویس خواب گرونشو نگیر همشون ام دی اف هستن و فوقش 7-8 سال کار میکنن مخصوصا اگه مستاجر باسی هی باز و بسته کنی...از این جک دارا بگیر که رخت خواب هارو بزاری توش یه کمدتو لحاف تشک نگیره.. لحاف تشک و ست روتختی  برو از صحرایی فلکه بزرگ از این حاضریا بگیر ..هم تو لباسشویی میرن هم خیلی قیمتش نسبت به حاضری بهتر درمیاد..

چون از تبریز مهمون میاد حداقل باید 3دست داشته باشی که خیلی جا میگیره ....اگه مارکدار بخوای بگیری برو وان از تاچ اونجا بگیر 

زیاد کریستال اینا نگیر اول خونتو بچین ببین چی دقیقا لازمه اخرش میری از شوش تهران یه چیزی میگیری....یه گلدون شیک طلاکوب اینا میگیری....

آینه شمعدون نقره بگیر حتی اگه کوچیکم باشه تبریزیا به آینه شمدون حساسن و سالها نگه میدارن 

لوستر بیا تهران لاله زار بگیر

مبل و تختخواب هم تهران یافت اباد از تبریز خیلی قیمتا و تنوعش بهتره

دیگه اینا یادم بود...اگه سوالی داشتی بپرس

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را