2777
2789

استارتر منم تک دخترم و مامانم خیلی حساسه ولی واقعا خیلی از وسایل خرج الکیه،هرچی میدونی استفاده میکنی بردار بعدا ب خودت میگی چرا اینهمه الکی خرج کردم،خصوصا وسایل هر روز گرون تره

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم مامانت برات آرزو داره ولی به خدا بهتره با پولش یه جهزیه معمولی بدن با بقیش یه کادوی خوب بهت ب ...

شوهرم میگه جهیزیه نگیر پول جهیزیتو بزار منم پول عروسیو بزارم یه خونه بخریم به اسم هردومون موندم چیکار کنم

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت
برا همین پشیمون شدم از 18تایی کردنشون

اوکی،کلا ارکوپال گرونه،زیادی سخت نگیر،ی سرویس دیگه بردار 24تایی،این 12تایی بزار باشه

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
استارتر منم تک دخترم و مامانم خیلی حساسه ولی واقعا خیلی از وسایل خرج الکیه،هرچی میدونی استفاده میکنی ...

غصه بابامو میخورم بااین وضع بازار 

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت

گوشت کوب برقی و مخلوط کن اسیابتو کنوود بردار...چرخ گوشت و چای ساز اپکس...پلوپز دیجیتالی پارادایس

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
شوهرم میگه جهیزیه نگیر پول جهیزیتو بزار منم پول عروسیو بزارم یه خونه بخریم به اسم هردومون موندم چیکا ...

خیلی ب نفعته،این همه خرج جهیزیه بکنی بعدش هم بری مستاجر بشی خیلی حیفه،اول خونه بگیر و بعد وسایل مهمو باهم بگیرین کم کم هم باقی وسایل