2777
2789
چیزای الکی نگیر مثل گوشکوب برقی بی استفاده ترین وسیله س

تو خونه ما خیلی کاربرد داره

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمتاش چطوریه؟

من پارسال اواسط دی گرفتم،اول هم توی شهر خودمون در مورد قیمتا پرسیدم و یکی از مغازه دار ها گفت تا بهمن خرید کنین چونکه کم کم گرون میشه،و همینطور هم شد،،تا عید سه بار دیگه ما رفتیم هر دفعه قیمتا بیشتر شده بود،بنظرم قیمتا خوب بود دفعه اولی ک ما گرفتیم با توجه ب اینکه مارک وسایلم خارجین،چونکه ی جنس بنجل با مارک معمولی  توی شهر خودمون همون قیمتی بود ک ما وسایلمونو گرفتیم

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)

میتونی سرویس ارکوپال و کلا ظرفی هات رو هم از چابهار بگیری چونکه قیمتشون مناسبه

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
من پارسال اواسط دی گرفتم،اول هم توی شهر خودمون در مورد قیمتا پرسیدم و یکی از مغازه دار ها گفت تا بهم ...

این بازارم قشمه؟

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت
چیزای الکی نگیر مثل گوشکوب برقی بی استفاده ترین وسیله س

برای من که خیلی کاربرد داره. سبک زندگی و تغذیه افراد متفاوته.

استارتر جان نگاه کن خونه پدریت چه وسایلی استفاده ندارن اونا رو به احتمال زیاد شمام استفاده نمی کنی.

اگر داماد از خودش خونه نداره انصاف نیست عروس جهیزیه تکمیل ببره. جدای از اون مستاجری هی باید بلند شی هر چند وقت یه بار. وسایل تو اثاث کشی داغون میشه.

میتونی سرویس ارکوپال و کلا ظرفی هات رو هم از چابهار بگیری چونکه قیمتشون مناسبه

سرویس ارکوپال دوازده نفره گرفته بود مامانم قبلا برام پریروز رفتیم یه سرویس شش نفرشو پرسیدیم گفتن یکو چارصد

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت
ما رسم داريم ميزان جهيزيه با مهريه است و اينكه خونه داشته باشه خونه هم نداشت واسه خونه مستاجري در ...

یعنی چی؟یعنی جای مهریه بهت جهیزیه بدن؟

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس