2777
2789

يه ليست از نت بگير

طبق نياز و رسم خودتون و همينطور فضاي خونت اصلاحش كن

يه تم و سبك و رنگاي مورد نظر براي خونت و در نظر بگير

از لوازم آشپزخونه ريز و اتاقا شروع به خريد كن

هرچي ميخري تو ليست تيك بزن

حتمن طبق ليست خريد كن كه خريد بيخودي نداشته باشي

لوازم بزرگ هم وقتي بخر كه خونه ات آماده باشه تا مستقيم بره خونه خودت

تو اين فاصله هم تحقيقات كامل بكن راجع به مارك و مشخصات وسيله هايي مه ميخواي بخري كه وقتي خواستي بري بخري بدوني چي ميخواي و يردرگم نشي

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

هر چیزی حس میکنی نیازه بنویس رو کاغذ

.اگه هنوز خونه اجاره نکردین یا ندارین هم اول وسایل ریز بخر و.وقتی وضعیت خونتون مشخص شد وسایل بزرگ مثل یخچال و سرویس چوب و فرش و اینا رو بخر 

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از وسایل بزرگ شروع کن. تجربه ماست ... خوزده ریز هرچی بخری تمومی نداره بعد یهو میبینی مولت تمومشد اص ...

خودم شهرستانم شوهرم تهران قرار گذاشتن وسایل بزرگارو از همونجا بگیرن که دیگه برا بردنشون اذیت نشیم

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت
ما رسم داريم ميزان جهيزيه با مهريه است و اينكه خونه داشته باشه خونه هم نداشت واسه خونه مستاجري در ...

يعني مهريه رو ميگيرين ميرين جهيزيه ميخرين؟!!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

استارتر اگه شرایطشو داری برای وسایل برقی های کوچیکت برو بندر سیریک(بازار میشی)،یا بندر گناوه،چونکه هم مارک خارجین و هم اینکه قیمتشون مناسب تره

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
استارتر اگه شرایطشو داری برای وسایل برقی های کوچیکت برو بندر سیریک(بازار میشی)،یا بندر گناوه،چونکه ه ...

بانه به خودمون نزدیکه ولی گارانتی نداره جنساش

یخچال و تلویزیون و لباسشویی و ظرفشویی رو ال جی بگیر رنگ سیلور

واسه من همینطوریه راضی ام 👌

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

یخچال و تلویزیون و لباسشویی و ظرفشویی رو ال جی بگیر رنگ سیلور

میگن سیلور لک بگیره پاک نمیشه دیگه.میخاستم مارک مک استایلر بخرم که اونم رنگ سفید نداره  

از وسایل بزرگ شروع کن. تجربه ماست ... خوزده ریز هرچی بخری تمومی نداره بعد یهو میبینی مولت تمومشد اص ...

اگه از اول بودجه بندي و ليست داشته باشي كم نمياري عزيزم

افتضاااااح گرون شده از شانس ما  بعد هر کسی هم ی قیمت پرت واس خودش میگ

اره خداییش.عزیزم در مورد سرویس قابلمه و سرویس چینی هات میگی؟