سلام
ما چهار تا بچه ایم دوتا خواهر دوتا برادر
یکی از برادر هام که بزرگتر از همه ما هست اختلال دو قطبی داره و حدودا ۱۲ ساله که در گیر این ماجراییم و هممون اذیت میشیم اما مامان و بابام همیشه طرف اون رو میگیرن و کارهاش رو لا پوشونی میکنن و این رو بگم سابقه چاقو کشی هم داره و اگه اشتباه نکنم قبلا تاپیکش رو زدم که بابام رو زد
دیروز سر یه بحث کاملا چرت من رو انداخت رو زمین و از موهام من رو گرفت و به طرز وحشیانه ای کشید که چاقو بزنه بهم خداروشکر مامانم و خواهرم نجاتم دادن و من سریع رفتم تو اتاق در رو بستم و زنگ زدم به پلیس و خب از شانس بدما پلیس آشنا بابام دراومد چون شهرمون کوچیکه کم و بیش هم رو میشناسن مردم شهر
خلاصه من که نمیتونستم برم بیرون اما داداش کوچکترم که الان ۲۰ و خورده ایناست کمک کرد و در رو باز کرد و در کمال تعجب بابام نزاشت پلیس بیاد و من هر چقدر تلاش کردم گریه کردم جیغ زدم کمکم نکردن پلیسا
بعد پلیسا رفتن و ما سریع با داداشم از خونه فرار کردیم و رفتیم پیش پلیس و صورت جلسه کردیم و چون شهرمون کوچیکه بابام سریع ما رو پیدا کرد و اومد کنارمون و پلیس بمون گفت اگه مشکل داره قیمش باید اون رو بفرسته بهزیستی که اختیاریه و بابام هم گفت نه
و من رفتم جلو و با گریه گفتم بابا این همه ما رو کتک زد این همه اذیتمون کرد چرا طرفشون میگیری و گفتم میخواست با چاقو بزنه تو سرم خب قاعدتا از یک آدم سالم انتظار میره که حداقل یکم شخص رو دلداری بده اما بابام گفت حقت بوده و به حرفش گوش نکردی
منم یکی محکم زدم تو گوش بابام و تاحالا اینکارو نکرده بودم
اره خلاصه دیگه همش زنگ میزنن بیاید خونه اینا چون شکایت کردیم ترسیدن
حالا نه خونه داریم نه جایی
به نظرتون چیکار کنم