reegina مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 12 عنوان لیپو ابدو 65 بازدید | 3 پست بنظرتون اگه بازویی ک پوستش افتادستو لیپو کنی بعدش سفت میشه میچسبه یا شل تر میشهمیخام لیپو ابدو لیفت سینه و لیپو بازو بکنم ولی میترسم پوست بازو چون برش نمیخوره شل بمونه😐حتما نظرتونو بگین کساییم ک انجام دادن اگه میشه راهنمایی کنن🥹 1405/02/07 | 10:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
toothless_crone عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 1349 شل میمونه و اویزون. اگه با جای بخیش مشکل نداری براکیوپلاستی انجام بده که پوست اون قسمت بازو رو برمیدارن
reegina مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 12 شل میمونه و اویزون. اگه با جای بخیش مشکل نداری براکیوپلاستی انجام بده که پوست اون قسمت بازو رو برمید ... اخه دکتره میگف بخاطر ضربه های دستگاه پوست کلاژن سازی میکنه و این حرفا من خودمم میخاستم برش بدم ولی چون سنم کمه گف نکنبعد اینارو باهم بنظرت میتونم تحمل کنم دردشو؟
toothless_crone عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 1349 اخه دکتره میگف بخاطر ضربه های دستگاه پوست کلاژن سازی میکنه و این حرفا من خودمم میخاستم برش بدم ولی چ ... منم میگم سنت کمه نکن چون رد بخیه بازو بده واقعا. میزان درد هم بستگی به بدن داره هم مهارت پزشکت