2777
2789
عنوان

کنکور و رژیم💔🤦🏻‍♀️

378 بازدید | 13 پست

از ۵۸ شدم ۶۸

تف ب زندگی رلم میخنده بم میگ انگار حامله ایی

درسم نمیخونم الا ده روزه لا کتابو باز نکردم درصورتی ک همه کتابام تموم تو فاز جم بندی بودم

میانگین درصدام ۶۰ ب بالا

ای تف ب من و این زندگی

۲۱سالمه

درخواست دوستی ندید حتی شما بانوی محترم/اینجانب از لایک کامنتم بشدت متنفرم لایک کردن نشانه ضعف فرهنگی شماست/لعنت عامون بر لایک کننده و درخواست دهنده🎀

باور کن کمتر بخوری تمرکزتم بیشتره چون این پرخوری عضبیه من همیشه ماه رمضون خوب درس میخوندم چون تو مخم رفته بود که غذا کنسله ولی غیر از اون ماه همیشه تو فکرم بود برم یه چی بخورم از استرسم کم شه

و خیلی چاق شدم الان دو ساله دانشگاه میرم ولی هی بالا پایین میشه وزنم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پارتنرت عوض کنبرو سراغ کتابات

😂😂😂چشم

رژیمو چ کنم

درخواست دوستی ندید حتی شما بانوی محترم/اینجانب از لایک کامنتم بشدت متنفرم لایک کردن نشانه ضعف فرهنگی شماست/لعنت عامون بر لایک کننده و درخواست دهنده🎀

کنکور و رل جور در نمیان باهما خواهر

والا دوستم با پارتنر ۵ ساله شد ۱۵۰۰

برام دغدغه نداره خیلی عادی شده

یکم راه برو بین پارت های درسیت سعی کن تندهم راه بری بابرنامه قدم شمارگوشیت بین۶۰۰۰تا۸۰۰۰قدم بروروزانه هم مغزت رفرش میشه هم وزن کم میکنی

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

بعد کنکور لاغر میشی نگران نباشمن خودم بعد کنکور از 64 اومدم 52😂😂الان تمرکزتو بزار رو درست

بگو چی اوردی انگیزه بده

من به دامپزشکی علاقه داشتم خداروشکر همونم قبول شدم🥲بعد دیگه موقعی که رفتم دانشگاه وزنم اومد پایین

عخیییییی عزیزم عالیه

اقا رژیم گرفتی؟

من حس خفگی دارم

۲۰سال با اندام تراشیده زندگی کردم😩💔

عخیییییی عزیزم عالیهاقا رژیم گرفتی؟من حس خفگی دارم۲۰سال با اندام تراشیده زندگی کردم😩💔

ببین من سال کنکور خیلییی هله هوله میخوردم و پرخوری عصبی داشتم

مثلا روزی دو سه تا کاپوچینو چندتا کیک چیپس همه اینا باهم هر روز

و خب خیلی چاق شدم اخرین روزای کنکور یادمه نزدیک 65 هم رسیدم

بعد کنکور هله هوله و کلا قند مصنوعی رو کم کردم

بعد خب تحرکمم زیاد شده بود

سال کنکور اصلا تحرک نداشتم

حجم غذام هم ناخودآگاه کمشد نسبت به اون موقع

دیگه اینا باعث شد وزنم کم شه

ببین من سال کنکور خیلییی هله هوله میخوردم و پرخوری عصبی داشتم مثلا روزی دو سه تا کاپوچینو چندتا کیک ...

اجی پیامام نیومد تازه دیدم🥲💔

چجوری انگیزتو تو این موقع سال حفظ کردی

اجی پیامام نیومد تازه دیدم🥲💔چجوری انگیزتو تو این موقع سال حفظ کردی

راستشو بخوای این موقع دیگه انگیزه نداشتم

و هر روزم با گریه و عذاب میگذشت و جدا از بحث کنکور کلی اتفاق بد هم اون تایم واسم افتاد و خلاصه خیلیییییی سخت گذشت واقعا

ولی مجبور بودم ادامه بدم حتی با گریه