2777
2789

یکی که همکارم بود و خیلی اصرار داشت باهاش دوست بشم ۳ سال پیش ، الان فهمیدم تهرانپارس خونه خریده

.

یکی هم که الان همکارمه، اینم خیلی بهم اصرار کرد حتی وقتی عقد بودم میگف بهم بزن من حتی جهیزیه نمیخوام

پارسال یه شاسی خرید و ۲ تا خونه داره

.

یکی ام که خواستگار سنتی بود از همون موقع پولدار و شاسی داشت هنوزم وضعشون خوبه

.

حالا من با کی ازدواج کردم به نظرتون؟

یکی که هیچی نداشت الانم نه خونه داریم نه ماشین

مستاجریم با حقوق دوتامون زندگی میکنیم🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چرا یکیشونو قبول نکردی

مرتیکه مادر قهبه خاهر جن ده ننه قسطی پدر نامعلوم مادر شبهه دار درخواست نده اخه من چیکار با توی علاف بیکار دارم درخواست دادی ینی هم مادرت جین دست هم خاهرت

همه چی پول نیس بخدا ادم باید دلش خوش باشه. من هم موقعیتای خیلی خوبی داشتم الان بهت بگم فک میکنی توهم زدم ی چیزی میگم

خاستگارام یا سوئد بودن یاالمان یا کارخونه دار بخاطر اینکه مادرم میگف اگ من برم اروپا دق میکنه قبول نکردیم

الانم سنتی ازدواج کردم ظاهر زندگیم خوبه خداروشکر خونه ماشین بچه هام ولی دلم خوش نیس

شوهرمم کاریه مومنه خدای نکرده چشم چرون نیس ولی دلم خوش نیس

رفیق بازه ی رفیق داره مسافرتم میریم اون باید باشه

شرتیطم خیییییییلی وحشتناکه قهر و اینام رفتم فقط یکی دو ماه نوب میشه دوباره برمیگرده ب رفیق بازیش