2821
2789
عنوان

بی بی چک

274 بازدید | 12 پست

سلام من سابقه ی تنبلی تخمدان دارم، پریودام اگر اقدام نداشته باشم ۳۴ روزه است ولی ماه هایی که اقدام داشتم، نامنظم شد و حتی تا ۴۵ روز هم رسیده...

ماه پیش دوره ام ۴۰ روزه بود یعنی ۱۲ بهمن پریود شدم بعدش رفت تا ۲۱ اسفند...

۲۱ اسفند اولین روز آخرین پریودم بود، طبق دوره یک قبلی اگه حساب کنیم الان یه هفته پریودم عقب افتاده .... دو تا بی بی چک زدم هاله افتاد و عکسش رو میزارم

سوالم اینه که چرا بعد یه هفته اینقدر کمرنگه؟!

ممکنه با داریم مشکلی داشته باشه؟

اصلا بنظر شما مثبته واقعاً یا کاذب میتونه باشه؟

هاله یک بی بی چک دوم تو عکس مشخصه نیس ولی سایه داره....

و نکته یک بعد اینکه این هاله ها هم حدودا ۴ـ۵ دقیقه گذشت تا مشخص شد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هاله وپررنگ هردو مثبت نه ربطی به بارداری مشکل دار نداره منم همینجور بود بیبی چکم برو بتا بده راحت شی منتها از من بلافاصله هالش میفتاد نبود ۵دقیقه طول بکشه ولی فکر کنم تو بعضی بیبی چکا تا۵دقیقه هم قابل قبول

زن یعنی زندگی یعنی رویش یعنی سبزی برکت لطافت مراقب زن درونمون باشیم 

اون اولی صورتیه انگار یه هاله خیلی کمی داره ولی این که ۴/۵ دقیقه گذشته تا این جور شده جای شک داره.یکی دیگه بزن.

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادر شدن زیبا ترین شادی دنیاست،و تو نمی دانی من برای داشتنت چه قدر به اشک هایم لبخند زدم...💗تیکر تولد ۲ سالگی دوقلوهام💗

بخدا بی بی چک مثبت کمتر از ۱ ۲ دقیقه یه خط قرمز پر رنگ میندازه اینا فقط توهماتیه که خانوم هایی که دوس دارن باردار باشن به خودشون دلخوشی میدن انقد از این بی بی چک ها گذاشتم تازه پر رنگ تر هم بود ولی منفی بودن

بی بی چک مثبت فقط یه خط قرمز پر رنگه بقیش چرت پرته عزیزم خودتو درگیر نکن

ریشه های ما به اب شاخه هایمان به آفتاب میرسد ما دوباره سبز میشویم💚

وای تاپیکاتو خوندم ...تو که دوتا پسر داری ...من دخالت نمیکنما ولی خدایی بسه بچه نیار دیگه کافیه پیر میشی دختر

ریشه های ما به اب شاخه هایمان به آفتاب میرسد ما دوباره سبز میشویم💚

منفیهمحص احتیاط آزمایش بده هاله بعد ۵ دقیقه اعتبار نداره

چرا اعتبار داره من بی بی چک لاوین رز استفاده کردم ۴ روز مونده به موعود هاله بعد پنج دقیقه انداخت و دو روز بعدشم ک تکرار کردم بعد پنج دقیقه هاله انداخت و کم کم پر رنگ شد رفتم ازمایش دادم همون روز مثبت شد

منتظرم هر چه زودتر بعد این همه انتظار صدای قلبتو بشنوم.... فندق کوچولو🩷