2821
2789
عنوان

معلم ورزش

15528 بازدید | 19 پست

من کارشناسی علوم ورزشی دارم از دانشگاه آزاد

میدونم آدم درس خوندن و کنکور و آزمون هم نیستم

به نظرتون با همین مدرکم میتونم تو مدارس غیر انتفاعی درس بدم؟ و کلا اگر اطلاع دارید راجب حقوق و چطور وارد شدنش راهنماییم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من تو دبستان معلمم قبول میکنن اما حقوق خیلی کم در حد ۵ تومان اینا و بعد اینکه یکسال هم باید کارو ...

معلم درسی چی؟

میشه اگه امضام رو خوندی واسه سر کار رفتنم یه صلوات بفرستی دمت گرم 🩵

آره میتونی بری بگی بهت کارلدن اردیبهشت برو واسه مهر .

اما عزیزمن این چحرفیه؟پس چطوری مدرک گرفتی؟ اسم دانشگاه ازاد بد در نکنین .بشین بخون ازمون بده استخدام شو غیرانتفاعی ازنظرمن نون و اب نمیشه .منم دبیرتربیت بدنی ام مدرکمم از ازاد گرفتم ولی زرنگ کلاس بودم.استخدامیم خیلی زحمت کشیدم و تک ظرفیتی قبدل شدم.

[QUOTE=413707145]آره من تو دبستان معلمم قبول میکنن اما حقوق خیلی کم در حد ۵ تومان اینا و بعد اینکه یکسال هم باید کارو ...[/QUOTE

خودم باید برم این مدارس بگم منو استخدام کنین یا برم آموزش پرورش؟ واقعا هیچی نمیدونم

اره بابا مدارس غیرانتفاعی مخصوصا تازه تاسیس و کوچک ها اصلا مدرک نمیخوان ولی پول کم میدن چه مقدار نمی ...

اره خداروشکر این رشته نسبت به رشته های دیگه شاخه های خیلی زیادی برای کار داره

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز